Ha a férj képes dühében valamit összetörni (pl szekrény, tükör), úgy, hogy kárt tesz magában (eltöri a kezét), akkor szerintetek a feleségére is kezet emel előbb-utóbb?
Eddig NEM volt példa arra, hogy a feleségét megütötte volna, vagy akárcsak keményebben ért volna hozzá, vagy bármi ilyesmi.
Mit gondoltok erről?
Van rá esély.
Sokszor így kezdődik a verés. Először csak egy-két hangos szó, kiabálás. Aztán valami máson vezeti le az agresszivitását. Ezek a dolgok fokozódni szoktak. Utána jön egy pofon, aztán verés.
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt. Ha hosszú évekről van szó, akkor nyilván már előjött volna ez, ha ilyen.
Viszont akkor sem normális, hogy összetör valamit. Egyrészt anyagi értéke is van. Másrészt kárt tesz saját magában is. Ez valamiféle kezelésre mindenképpen szorul.
Sot azon agyalok lehet elhagyom nem konnyu igy elni valakivel amikor nen tudod mire számíts a düh kirohanasaban.
Lehet le pontozni de ez nem megoldas higy törünk zuzzunk mert ideges vagyok.
Most nem azert,aki azt irja hogy ez nem normalis viselkedés azt lepontozak.
Akinek ez termeszetes felpontozzak.
Vagy ti elvezitel ha s parotok agresszív? Remelem legkozelebb rajtatok vezeti le a dühét es nézhetek. 😊
Szerintem nem. Bevallom őszintén, hogy amikor NAGYON ideges vagyok, én is nekiállok néha csapkodni... Pont a napokban volt egy ilyen. Ütöttem az asztalt, a párnát eldobtam, lesöpörtem az íróasztalomat... Nem vagyok rá büszke, de a tehetetlen düh majd szétvetett, és valamin muszáj volt levezetni az indulatokat. Szerencsére kb. 5 évente egyszer van ilyen. :D
A kezem két napig gézben volt utána, hideg borogatással, mert akkorát csaptam az asztalra.
De SOSEM ütnék meg senkit. A két dolog egyszerűen nem függ össze!
29/N
csak bepróbálkozik hol a határ.
vannak nők, akiket ver ugyanaz a férfi, aki más nőkhöz hozzá nem merne nyúlni..
szerintem abszolút nem
legszelídebb, legnyugodtabb ismerősömről is tudom, hogy egyszer berúgta a gipszkarton falat. de sose bántana senkit és elítéli azt, aki a gyengébbet megveri.
Én sajét tapasztalatból tudok írni. A vőlegényem elég vehemens típus tud lenni néha, amikor dühös, akkor rugdossa a számítógépét, veri a falat. DE. Egyik ilyen alkalom sem akkor volt, amikor mi vitáztunk. Még ha orrolt is rám vmiért, akkor sem volt benne az agresszivitás szikrája sem, és csak akkor csinált ilyesmit, ha más típusú baja volt. Akkor aggódnék, amikor a velem való vita közben kezdene el törni-zúzni, mert akkor tényleg azt érezném, hogy csak azért üti a szekrényt pl., mert engem nem lehet / akar... de aztán ha egyszer nem tud eluralkodni az indulatain...
de mivel látom, hogy amikor veszekszünk, akkor is gyengéd, és érzem, hogy szeret, az esetünkben nem tartom valószínűnek, hogy bármikor kezet emelne rám. Pedig azért voltak durvább veszekedéseink (de nem nagyon durvák, szóval hazudozás, megcsalás, ilyesmi nem volt, és részemről nem is lesz)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!