Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férj képes dühében...

Ha a férj képes dühében valamit összetörni (pl szekrény, tükör), úgy, hogy kárt tesz magában (eltöri a kezét), akkor szerintetek a feleségére is kezet emel előbb-utóbb?

Figyelt kérdés

Eddig NEM volt példa arra, hogy a feleségét megütötte volna, vagy akárcsak keményebben ért volna hozzá, vagy bármi ilyesmi.

Mit gondoltok erről?

2015. júl. 13. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20%

Van rá esély.

Sokszor így kezdődik a verés. Először csak egy-két hangos szó, kiabálás. Aztán valami máson vezeti le az agresszivitását. Ezek a dolgok fokozódni szoktak. Utána jön egy pofon, aztán verés.

Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt. Ha hosszú évekről van szó, akkor nyilván már előjött volna ez, ha ilyen.

Viszont akkor sem normális, hogy összetör valamit. Egyrészt anyagi értéke is van. Másrészt kárt tesz saját magában is. Ez valamiféle kezelésre mindenképpen szorul.

2015. júl. 13. 14:55
 12/28 anonim ***** válasza:
29%

Sot azon agyalok lehet elhagyom nem konnyu igy elni valakivel amikor nen tudod mire számíts a düh kirohanasaban.

Lehet le pontozni de ez nem megoldas higy törünk zuzzunk mert ideges vagyok.

2015. júl. 13. 14:56
 13/28 anonim ***** válasza:
42%
Én az agresszió semmilyen formáját nem vagyok hajlandó elviselni az életemben. Vagy tesz az ellen, hogy ezt kezelje, vagy engem felejtesen el. Sosem értettem azokat, akik így benne maradnak egy kapcsolatban. Hogy lehet úgy élni, hogy folyton fél az ember, mikor repül a feje mellett egy tányér, vagy mikor kapja ő a következőt? 4 évig voltam kapcsolatban egy férfival, aki eleinte csak kiabált, ha mérges volt, majd egyszer fogta és a falhoz vágta a táskámat. Akkor hagytam el. Nem várom meg, hogy én kapjam a következőt. Szerencsére olyan férjet találtam, aki képes felnőtt módjára kommunikálni, és nem ragadt le a homokozóban. N31
2015. júl. 13. 15:17
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem merem kijelenteni, hogy biztos elő fog fordulni, mert ez nagyon emberfüggő. Gondolom együtt vagytok már pár éve, ha házasok vagytok. Szerintem ha bántani akart volna már megtette volna. Nekem is volt egy kapcsolatom amiben vert a férfi, de ott már az elején kiderült, hogy milyen ember. Dühében sokszor teszi tönkre a tárgyakat az ember, ettől még nem feltétlen fog egy másik személyt is bántani.
2015. júl. 13. 15:45
 15/28 anonim ***** válasza:
34%

Most nem azert,aki azt irja hogy ez nem normalis viselkedés azt lepontozak.

Akinek ez termeszetes felpontozzak.

Vagy ti elvezitel ha s parotok agresszív? Remelem legkozelebb rajtatok vezeti le a dühét es nézhetek. 😊

2015. júl. 13. 15:52
 16/28 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem. Bevallom őszintén, hogy amikor NAGYON ideges vagyok, én is nekiállok néha csapkodni... Pont a napokban volt egy ilyen. Ütöttem az asztalt, a párnát eldobtam, lesöpörtem az íróasztalomat... Nem vagyok rá büszke, de a tehetetlen düh majd szétvetett, és valamin muszáj volt levezetni az indulatokat. Szerencsére kb. 5 évente egyszer van ilyen. :D

A kezem két napig gézben volt utána, hideg borogatással, mert akkorát csaptam az asztalra.

De SOSEM ütnék meg senkit. A két dolog egyszerűen nem függ össze!

29/N

2015. júl. 13. 16:04
 17/28 anonim ***** válasza:
10%

csak bepróbálkozik hol a határ.

vannak nők, akiket ver ugyanaz a férfi, aki más nőkhöz hozzá nem merne nyúlni..

2015. júl. 13. 17:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem abszolút nem

legszelídebb, legnyugodtabb ismerősömről is tudom, hogy egyszer berúgta a gipszkarton falat. de sose bántana senkit és elítéli azt, aki a gyengébbet megveri.

2015. júl. 13. 18:46
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sajét tapasztalatból tudok írni. A vőlegényem elég vehemens típus tud lenni néha, amikor dühös, akkor rugdossa a számítógépét, veri a falat. DE. Egyik ilyen alkalom sem akkor volt, amikor mi vitáztunk. Még ha orrolt is rám vmiért, akkor sem volt benne az agresszivitás szikrája sem, és csak akkor csinált ilyesmit, ha más típusú baja volt. Akkor aggódnék, amikor a velem való vita közben kezdene el törni-zúzni, mert akkor tényleg azt érezném, hogy csak azért üti a szekrényt pl., mert engem nem lehet / akar... de aztán ha egyszer nem tud eluralkodni az indulatain...

de mivel látom, hogy amikor veszekszünk, akkor is gyengéd, és érzem, hogy szeret, az esetünkben nem tartom valószínűnek, hogy bármikor kezet emelne rám. Pedig azért voltak durvább veszekedéseink (de nem nagyon durvák, szóval hazudozás, megcsalás, ilyesmi nem volt, és részemről nem is lesz)-

2015. júl. 13. 18:52
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
A volt férjem is ilyen volt.Engem egyszer sem ütött meg,nem is fenyegetett ilyennel soha.Velem szemben nem volt agresszív egyáltalán.
2015. júl. 13. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!