Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a hisztis nő?

Milyen a hisztis nő?

Figyelt kérdés
konkrét példákat várok
2015. júl. 10. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
ŐRÜLJ ha nem tudod!
2015. júl. 10. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
pl munkahelyen
2015. júl. 10. 16:52
 3/6 anonim válasza:
39%
hangosan beszél, a legapróbb dolgon is kiakad, munkahelyen például türelmetlenül várja a szünetet, a munkaidő végét, mindig magának akar igazat..hirtelen nem jut több dolog az eszembe:/:)
2015. júl. 10. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
olyan mint a hisztis férfi
2015. júl. 10. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
Minden apróságon kiakad és leteremt, mindenből drámát csinál. Úgy utálom az ilyet. Amúgy férfiben is rengeteg ilyen van, ők talán még rosszabbak is, mert mellé még azt hiszik, hogy ők tojták a spanyol viaszt.
2015. júl. 10. 21:34
 6/6 anonim válasza:
Én állítólag hisztis vagyok. :/ Olyankor mondják, mikor felhúzom magam valamin és vitatkozok. Pedig csak rosszulesnek dolgok,amiket nem hagyok szó nélkül. Én azt érzem ilyenkor,hogy igazából nem is akarják megérteni a mondandóm,csak könnyebb azt mondani,hogy hisztizek.
2015. júl. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!