Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a párom...

Mit lehet tenni, ha a párom nagyon féltékeny?

Figyelt kérdés
Már éve óta együtt vagyunk, együtt élünk, de egy pár hónapja, szinte megöl a féltékenységével. Én mindent megteszek érte, a kapcsolatunkért (mindig feldobom, sexuálisan is meg úgy minden téren), de ő semmi. sok a probléma, mégsem hallgat meg. egy fél éve otthon dolgozik nem jár sehova. én sem, csak a munkába. és már egy pici dologért is féltékeny. most azt találta ki, hogy van valakim, úgyhogy szakítsunk. mit tegyek? tiszta depresszió és ideges. már javasoltam a dokit neki, de még idegesebb lett. mit tegyek? elhagyjam? de szeretem. közös jövőt tervezünk. és nem hagyja a maga igazát. bármit mondhatok, ő csak a saját igazát hajtja. már nem tudom mi tévő legyek....
2010. márc. 4. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, szerintem csak ürügyet keres, hogy elküldjön.
2010. márc. 4. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs de ez szerintem is csak ürügy. Vannak nagyon féltékeny emberek (mint én is) de azok a kapcsolat elejétől féltékenykednek, nem utána alakul ki.
2010. márc. 4. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
A féltékenység az az állapot, amikor a másik szakítani akar, csak nem mer, ezért megpróbálja rád kenni a dolgot, hogy mondd ki te, te legyél a hibás, stb. Ennyi. Szakítsatok, ha másként nem megy. Van olyan, hogy valakinek nagyon mélyre le kell mennie, hogy lendületet vegyen az élete onnan felfelé. (És persze olyan is van, hogy valaki túl mélyre megy, és ott is marad.)
2010. márc. 4. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, hogy ezt írom de szerintem miattad ideges. Nekem is volt egy barátom, akivel a végén már egyáltalán nem működött a dolog. Amikor csak találkoztunk rossz kedvem lett, ideges lettem, mindenért csak cseszegettem. Ő próbált megtenni mindent a kapcsolatunkért, de nekem ez nem ment. Fölöslegesnek találtam.
2010. márc. 4. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Igaza lehet az előzőeknek. De ha nem jártok sehova akkor annyira nem is tettél meg mindent a kapcsolat feldobásáért pl hogy programokat szervezz (közösen is)..

Ha avval jön legközelebb hogy szakítsatok mert van valakid akkor menj bele. ha ő már nem akar veled lenni, nincs mit tenni.

2010. márc. 4. 13:19
 6/10 A kérdező kommentje:
először is... én találtam ki közös programokat, de vagy nem ért rá, vagy nem volt kedve hozzá, hiába voltak jobbnál jobb ötleteim. így le kellett szűkítenem kreativitásomat otthonra... a másik pedig az, hogyha szakítani akar, akkor miért nem mondja meg? ennyire félne? pedig érzem, hogy nagyon szeret és mindig ezt is mondja. Vagy tényleg ezt akarná? Beszéljek vele erről? És ha nem mondja meg az őszintét? Hagyjam el? Az miért lesz jobb?
2010. márc. 4. 14:05
 7/10 anonim válasza:
Hagyd ott simán, én is ezt tettem, mikor féltékeny volt a csajom. Szerettem, ne ércsetek félre, de a féltékenysége megölte a kapcsolatunkat teljesen, ha van valakim, akkor csak rá koncentrálok, de ha már nem tudunk egymásban megbízni, akkor nem vagyunk egy pár! vagy nem?
2010. márc. 4. 14:13
 8/10 A kérdező kommentje:
de ezt én is így látom. nekem is volt már előtte egy hosszabb kapcsolatom, azt ott is hagytam a harmadik kirohanás után. bár őt is szerettem, a mostani párom úgy érzem az igazi. így ezért nehéz ez a helyzet... de köszönöm a válaszokat!!!!
2010. márc. 4. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hiába szeretitek egymást, ha abból áll a közös életetek, hogy bezárkózol és körbeugrálod.
2010. márc. 4. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is egy jó taktika lenne hogy megmondod neki hogy tudod hogy azért csinálja ezt hogy szakíts. Ekkor lenne ideje átgondolni és ha tényleg téged akar, akkor nem adná fel, biztosan lépne. A másik dolog hogy ezt elmondod neki: ultimátumot adsz..
2010. márc. 4. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!