Apakomplexusom lenne?
15 vagyok (lassan 16) és erősen vonzódom a 20-30-40 akár 50-es pasikhoz is..
Korombeliek nem érdekelnek, de ha mégis a végén kiábrándulok belőlük a gyerekességük és éretlenségük miatt. Jó, mondom ezt én ennyi idősen..
Sokan többnek néznek, volt olyan, hogy egy 28-30 éves pasi szóba elegyedett velem a strandon. Miután kiderült mennyi idős vagyok, azt mondta nem nézett annyinak. És hogy ad egy borítékot a címével meg a nevével és betöltöm a 28-at keressem fel. Azon jót nevettem. :D
A lényeg.. a tehetném összejönnék idősebb pasival, de ők nem jönnek össze velem korom miatt. (nem mintha annyira bánnám mondjuk).
Apámból kissé hiányt szenvedek, hogy azért valahogy megfogalmazzam...
Ennyiből nekem is lehetne apukám villanyszerelő volt. 16 éves korom óta sok pasim villanyszerelő volt. A mostani párom is az, és 7 évvel idősebb. Az h mi a végzettsége nem azonnal derült ki, hanem bevonzom szerintem. Apukám 14éves koromban halt meg. Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a korodnál érettebb vagy. Én is ezért értetem meg magamat idősebbekkel. A velem egykorúak közt barátaim sincs, csak 30felett..
23L
köszönöm a válaszokat:) főleg neked 4-es.
Nekem apum 3-4 éve rákos volt és közben így kissé eltávolodtunk..
De az is igaz (elvileg, mások elmondása szerint), hogy éretteb vagyok a koromhoz képest.
Igen az. Mint kb az összes veled egykorúnak... Na gyere a papához! ;)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!