Mit kérjek a szüleimtől ajándékba a születésnapomra?
kérd meg őket, hogy engedjék meg neked, hogy teherbe ess, jó lesz majd az a pluszpont egy év múlva a felvételin, de az is jó, ha megengedik, hogy nagyszüleidhez költözhess papíron, hisz, ha ők szegények, akkor is kapsz plusz pontot és ha pont emiatt jutsz be egy jó egyetemre, akkor meg is alapozták az életed. Én most leginkább 30 pluszpontnak örülnék legjobban a felvételin, ha kérhetnék bármit is...
18/F
Isten éltessen! :-)
Ha tényleg semmi nem jut eszedbe, kérj tőlük valami finom csokit, amit nagyon szeretsz (nekem a belga kagylóbonbon a kedvencem).
szerintem mondd nekik, h rájuk bízod, mert szeretnél ezegyszer igazi ajándékot, amit nem te mondasz meg. mert szeretnél meglepetést. :)
ha nem vevő az ötletre, akkor kérj vmi finom tortát :)
Kérj szülinapi tortát, ruhát, cipőt (amit épp szeretnél, és kinézted magadnak)mozi/koncert/színházjegy, kirándulást, könyvet, kreatív hobby készletet (ha szeretsz kézműveskedni), egy tábort (érdeklődési körnek megfelelően), közös sütést, vacsorát (otthon vagy egy étteremben), meglepetést, nyelvtanfolyamot ...
Boldog Születésnapot!
pénzt,gyüjtsed és majd elköltöd késöbb ha lesz vágyad,
olyan jó ha van mihez nyulni ,és a kinézett dolgot meg tudod venni,.
Én fiam 50-70ezreket is össze gyüjt.11 ÉVES.ÉS egy év mulva se költi el.
köszönöm:) mindenkinek!kösziköszi
neked is boldog szülinapot!! március 4. forever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!