Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek a 11...

Milyen ajándékot vegyek a 11 hónapos keresztlányomnak a keresztelőre?

Figyelt kérdés
Van valakinek valami jó ötlete?
2010. márc. 3. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:

vmi márkás ital nevével legyen a cimke,vagy gravirozva,18 évesen felbonthatja...ezt itt olvastam,nagyon megtetszett

ékszer...bár elég sablonos,de még mindig "divat"

biblia...én nem tenném,de vallásos se vagyok

2010. márc. 3. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyasmit, amit egy 11 hónapos gyerek értékelni tud. Pl hatalmas kitömött plüss Füles, vagy hintaló, vagy készségfejlesztő játék (a játékboltban tudnak segítséget adni), vagy keménypapíros mesekönyv, vagy játszószőnyeg... Anyukától kérj szerintem segítséget, mert ő ismeri a kislányát, és ő tudja, hogy minek van itt az ideje, mije van a kislánynak, mije nincs, mire vágyna...
2010. márc. 3. 21:05
 3/7 anonim válasza:
Szerintem egy Ferrarit!
2010. márc. 3. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a keresztlányunknak kis fehérarany fülbevalót adtunk, nem jutott jobb az eszünkbe. Szereti, hordja. A keresztfiunk meg kapott egy keresztelőre való szettet kis fogtartó dobozka, hajtartó dobozka, oklevél stb. van benne.
2010. márc. 3. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a keresztfiamnak keresztelői ruhát vettem, de szoktak még ékszert (fülbevalót), takarót is venni.
2010. márc. 3. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
én is fülbevalót vettünk a keresztlányomnak, családi hagyományt lehet belőle teremteni, én is azt kaptam az én keresztanyámtól.
2010. márc. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Felénk divat, hogy a Keresztszülőtől fülbevalót kapnak a kislányok a keresztelő alkalmából.

Ha már van, akkor beszéld meg mire van szükségük.

Nyithatsz egy bankszámlát, amin havi pár ezerrel támogathatod és majd érettségire betolhatod a zsebébe, ez a leghasznosabb, hosszútávon neked se megterhelő.

2022. ápr. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!