Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép gyerekkorod volt?

Szép gyerekkorod volt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
szerintem igen :)
2015. júl. 1. 08:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen.Rengeteg szép élmény maradt meg bennem.
2015. júl. 1. 09:56
 23/29 curáku ***** válasza:
Igen.
2015. júl. 1. 13:44
 24/29 anonim ***** válasza:
70-es evekben voltam gyerek. Mai napig visszavagyom.
2015. júl. 4. 01:49
 25/29 anonim ***** válasza:

vegyes. csórok voltunk,de a szüleim és a többi generáció akikkel együtt töltöttem a legfiatalabb éveimet sokat tettek értünk,jóvolt...amikor épp nem kórházban voltam.

aztán változatak az idők és jobb lett,a többieké is hasonló volt (a társaság nagy részének).

Összeségében igen.

és én a fiatalabb generációhoz tatozom,még csak pejhes 30 vagyok nem emléxem a 80as évekere :)

2015. júl. 5. 01:21
 26/29 anonim válasza:
Én is a 70-es években voltam gyerek, a 80-asok elején kamasz. Összességében szép gyerekkorom volt, a szüleim mindent megtettek értünk a testvéremmel, ami csak telt tőlük, szeretetben éltünk.
2015. júl. 6. 10:18
 27/29 anonim válasza:

Igen.Nagyon szép volt sokat játszottunk,örültünk a kevésnek is,romániában élek itt nem volt jólét nem lehetett kapni semmi ételt csak savanyuság meg birkafej volt a boltokban.

Most 41 évesen viszem a lányomat szánkózni azokra a dombokra ahol én is szánkóztam,nagyon élvezi,viszem a szomszéd gyerekeket is...szívesen emlékszek vissza a 80-as évekre.

2015. júl. 6. 22:18
 28/29 anonim ***** válasza:

Csóróság...éldöglődtünk.

De! Édesapám a szó legszorosabb értelmében az egészségét adta értünk. Mindig tudott valami okosságot,hogy legyen bicikli például.

Édesanyám is mindent megtett.

A pajtások már egy kicsit nem voltak olyan jók.

De mindent összevetve KIRÁLYSÁG volt!

Ha lehetne visszamennék. ...és bátrabb lennék egy-két lánnyal. :D

2015. júl. 7. 16:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Öreg csóka vagyok. A '60-as években voltam gyerek. Visszatekintve szegénységben, akkori szemmel átlagos körülmények közt éltünk. Gyermekkorom java részét vidéken, a nagyszüleimnél töltöttem, és ez nyomot hagyott későbbi életemre is. Köszönhetően a meglehetős rideg tartásnak, vad játékoknak, igazi vasgyúró lett belőlem, és köszönhetően az ottani szemléletnek a mai napig bősz természetbarát vagyok. A munkát is korán megismertem, de nincs okom panaszra. Nem kívánhatok boldogabb gyerekkort.
2015. júl. 9. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!