A férfiak 35 felett tudjàk àlltalàban egy nötöl 1 év (még) nem együttélésböl, hogy mit akarnak?
A Férfiak kortól függetlenül tudják,mit akarnak a nőtől.Főleg egy év után.
Akiről Te beszélsz,az az ember nem Férfi,hanem egy felnőtt testbe zárt gyerek.
Hacsak nem sérült már meg annyira lelkileg,hogy oka legyen a kételyekre,vagy esetleg anyuci kedvence.
35 felett a férfiak is elég tapasztaltak.A nők még tapasztaltabbak.Kérdés,hogy a kiszemelted mennyi idős?
Az hatalmas mértékben befolyásolja a kapcsolatot..
37/ F 34 N
mondd ,ö sok olyan dolgot amiböl az derül ki,hogy közös jövöt akar velem..csak nem tesz semmit...arra gondoltam,hogy nemtudja mit akar...
Lehet ez? Akarni valamit meg nem is??
csak célozgat a közös jövönkkel kapcsolatban..ha mi hàzasodnànk.... ha nekünk gyerekünk lenne akkor ne menj dolgozni,maradj itthon...stb..
ilyenkor mi van ? akar engem vagy nem? ha én lennék ö és tényleg igy gondolnàm akkor meg is valositanàm...hàzassàg...és igy tovàbb
Persze,hogy akar.
Lehet pont akkor.Azt is tudja mivel ér célba.Igérgetni jól tud.Mi a fenének házasodjon,ha van nő,nincs felelősség.Majd hülye lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!