Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak 35 felett tudj&agrav...

A férfiak 35 felett tudjàk àlltalàban egy nötöl 1 év (még) nem együttélésböl, hogy mit akarnak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

A Férfiak kortól függetlenül tudják,mit akarnak a nőtől.Főleg egy év után.

Akiről Te beszélsz,az az ember nem Férfi,hanem egy felnőtt testbe zárt gyerek.

Hacsak nem sérült már meg annyira lelkileg,hogy oka legyen a kételyekre,vagy esetleg anyuci kedvence.

2010. márc. 2. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Tudják, de első válaszoló: mire alapozod ezt? A kérdésből nem derül sokminden...
2010. márc. 2. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:

35 felett a férfiak is elég tapasztaltak.A nők még tapasztaltabbak.Kérdés,hogy a kiszemelted mennyi idős?

Az hatalmas mértékben befolyásolja a kapcsolatot..

2010. márc. 2. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak.
2010. márc. 2. 20:07
 5/11 A kérdező kommentje:

37/ F 34 N

mondd ,ö sok olyan dolgot amiböl az derül ki,hogy közös jövöt akar velem..csak nem tesz semmit...arra gondoltam,hogy nemtudja mit akar...

Lehet ez? Akarni valamit meg nem is??

2010. márc. 2. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
A férfiak sem egyformák, nem lehet kategorizálni. Az én párom pl. 10 év(!) után, 50 évesen jött csak rá, hogy mit akar tőlem. Akkor már késő volt...
2010. márc. 2. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
tudja, hogy közös jövőt akar, de hogy érted hogy nem tesz semmit? ha nem tényleg nem tesz semmit akkor csak üres szavak amiket mond.
2010. márc. 2. 20:18
 8/11 A kérdező kommentje:

csak célozgat a közös jövönkkel kapcsolatban..ha mi hàzasodnànk.... ha nekünk gyerekünk lenne akkor ne menj dolgozni,maradj itthon...stb..

ilyenkor mi van ? akar engem vagy nem? ha én lennék ö és tényleg igy gondolnàm akkor meg is valositanàm...hàzassàg...és igy tovàbb

2010. márc. 2. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Én őszintén azt gondolom, hogy ez nem mindig a kortől függ. 40-50 éves ember is viselkedhet gyerek módjára (láttam már erre jó pár példát) meg amúgy is sok ember van, aki csak beszél arról, amit meg akar valósítani, de lusta nekilátni.
2010. márc. 2. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy akar.

Lehet pont akkor.Azt is tudja mivel ér célba.Igérgetni jól tud.Mi a fenének házasodjon,ha van nő,nincs felelősség.Majd hülye lenne...

2010. márc. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!