Hogy lehet egy gyereknek örülni ha a körülmenyek nem alkalmasak?
Hát elég nehéz lehet így örülni.
De miért kényszerítik rá? Vagy majd ők támogatják az anyukát a felnevelésben anyagilag is?
Nem igazán értem.
Hogy lehet rákényszeríteni??
Még kiskorú esetében is a terhes nő dönt! Ha véleménykülönbség van a szülei és közte, akkor a gyámhatóság képviseli a terhes kiskorú érdekeit!
csak arra lehet rákényszeríteni valamit,aki hagyja, nem elég erős jellem, hogy kiálljon a véleménye mellett.
szerintem az anyának és az apának kell egyedül dönteni. ha az apa nem akarja még mindig dönthet az anya. mindent meg lehet oldani.de persze ha az anyának csak 8 általánosa van és a család nem támogatja, akkor nehézkes.de még mindig van olyan opció, hogy megszüli a gyereket és addig nevelőszülőkhöz kerül, de ha az anya készen áll, akkor magához veszi a gyereket.nem tudom pont mi a neve ennek az eljárásnak, de volt egy osztálytársam aki nagyon fiatalon szült és majd csak 18 éves kora után vette magához a kicsit.
szóval mindent meg lehet oldani , de alaposan végig kell gondolni.
ha az anya nem akarja a babát és csak púp lenne a hátán, vagy egész életében éreztetné a gyerekkel, hogy csak "besikerül" akkor jobb, ha inkább nem vállalja..
de mondom ez személytől függ, mindenki maga döntse el hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!