Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi mizéria - Étteremválas...

Családi mizéria - Étteremválasztásnál kinek az érdekét nézzem?

Figyelt kérdés

Most lesz a diplomaosztóm, nyilván az anyagiakat is nézni kell, de a család a Trófeába vinné az ebédet, de én nem eszem húst, ott pedig akárhányszor voltam, az volt a vége, hogy köretet rágcsáltam körettel, és este hazaérkezés után mehettem a hűtőhöz... (A kommentekben nem kérek megjegyzést a vegákra, mert a kérdés nem erre megy ki és nem új keletű hóbort nálam a dolog, undorodom a hús ízétől gyerekkorom óta).

És ez az első alkalom, hogy konkrétan engem ünnepelnek, még maximum ha házasodok lesz ilyen az életemben, de soha többé, szóval egyszer szeretném, hogy legalább az legyen, ami nekem jó (mert amúgy a családi ünnepek se sokkal különbek nekem), de akkor meg lehet néhány rokon fogja szívni a fogát, mert nem tudnak elvonatkoztatni a gulyásleves-pörkölt-rántotthús tradíciótól.

Milyen éttermet választanátok, egy megfizethetőbb vegetáriánust, vagy belemennétek abba, hogy megint nem a ti érdeketek lesz elöl.

2015. jún. 28. 18:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
42%
Nem olvastam végig a válaszokat. De a legtöbb szakács nem csak azt tudja ami az étlapon van. Ha foglaltok 30 emberre, akkor szerintem nyugodtan beszéljetek a fönökkel, hogy te vega vagy es lehetne-e neked külön fözni. Az én férjem szakács és szokta mesélni micsoda kérések vannak néha. Ha van idejük felkészülni rá, akkor jobb helyen megcsinálják. És szerintem ha megbeszelitek, hogy miket szeretsz, akkor nem kell rántott gombát enned rántott sajttal.
2015. jún. 29. 07:58
 32/32 anonim ***** válasza:
83%
(Kérdező, talán azért nem moderálták ki a kertből "kutyakakit" evős választ, mert a moderátorok tudják, hogy a "kákics" az nem a kaki szinonimája, hanem az egyébként salátaalapanyagként is használt pitypang/gyermekláncfű egyik neve. Ettől még a válasz ostoba, de semmiképp sem moderálandó.)
2015. jún. 29. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!