Családi mizéria - Étteremválasztásnál kinek az érdekét nézzem?
Most lesz a diplomaosztóm, nyilván az anyagiakat is nézni kell, de a család a Trófeába vinné az ebédet, de én nem eszem húst, ott pedig akárhányszor voltam, az volt a vége, hogy köretet rágcsáltam körettel, és este hazaérkezés után mehettem a hűtőhöz... (A kommentekben nem kérek megjegyzést a vegákra, mert a kérdés nem erre megy ki és nem új keletű hóbort nálam a dolog, undorodom a hús ízétől gyerekkorom óta).
És ez az első alkalom, hogy konkrétan engem ünnepelnek, még maximum ha házasodok lesz ilyen az életemben, de soha többé, szóval egyszer szeretném, hogy legalább az legyen, ami nekem jó (mert amúgy a családi ünnepek se sokkal különbek nekem), de akkor meg lehet néhány rokon fogja szívni a fogát, mert nem tudnak elvonatkoztatni a gulyásleves-pörkölt-rántotthús tradíciótól.
Milyen éttermet választanátok, egy megfizethetőbb vegetáriánust, vagy belemennétek abba, hogy megint nem a ti érdeketek lesz elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!