Hisztek abban, hogy a gyerekünk apukájával akár újra lehetne kezdeni?
van egy 2 és fél éves kisfiunk.sajnos különmentünk 5 hónapja,de jóban vagyunk nagyon,bármikor jöhet a kicsihez,és én is viszem neki( 1000kmre lakik az apa,mivel nem magyar).az ,hogy miért mentünk külön...mind a ketten követtünk el hibákat,én is. de a legvégső ami betette a kaput,az ő hülyesége volt sajnos.szerettük egymást nagyon,és sírva mentünk külön,mondván ,hogy jobb lesz ez így,a kontakt maradjon jó..ezzel sincs semmi baj..de most kezdett rájönni,hogy elvesztette a családját és hogy mennyire hiányzunk neki..változtat az életén is (azon a problémán ami miatt külön mentünk..)
a kérdésem az,hogy ki mennyire hisz ilyen helyzetben abban,hogy valami megjavulhat?illetve hogy működhet így..hogy különmentünk,de van a kisfiunk.én borzalmasan család centrikus vagyok..és nehezen dolgoztam fel hogy különmentünk..nehéz volt újra lassan egyenesbe tenni az életemet a kicsivel..és most újra kezdené..ki hogy csinálná?volt már valaki ilyen helyzetben?
az apa szeret minket nagyon,tudom.de füvezik..füvezett ..
mióta különmentünk,látom hogy össze szedte magát,és már csak heti 1szer szív el cigit..ezek mellett voltak más problémáink is sajnos..de nekem ez volt az ami betette a kaput.pont ezért gondolkozom hogy mi lenne a legjobb,a kicsi miatt.mi megszeretnénk próbálni,de már nem ugrálhatok a fiam miatt,hogy megpróbáljuk..aztán mégsem..aztán újra...stb.most eljöttünk tőle,de ha meg is próbálnánk,nem most azonnal lenne.szeretnék még időt adni neki meg magamnak is,hogy valóban összeálljon a kép mennyire miben változott,és hogy van e ennek értelme..kiváncsi voltam a véleményetekre,és mindenkinek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!