Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megszokni a...

Hogyan tudnám megszokni a helyzetet? Az elmúlt hónapokban sokat voltam egyedül, viszont anyának szabadsága van

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban sokat voltam itthon, egyedül. Tanultam a vizsgáimra, tettem-vettem itthon, kialakult egy napirendem. A vizsgáimon szerencsére már túl vagyok (még nem találtam munkát, de keresek!!).

Anya tanár, voltak olyan napok, amikor 17:00 után jött haza, de olyanok is, amikor korábban, így nem voltunk annyit együtt, mint 06.15 óta. Ugye az volt az utolsó tanítási nap, azóta ő is itthon van.

Ne értsetek félre, szeretem anyát, de kezdem olykor soknak érezni azt, hogy kb. 0 magán szférám. Imádok egyedül lenni itthon és olykor frusztráló, főleg, hogy 1,5 szobás lakásban lakunk (ilyenkor irigylem kicsit az egyik ismerősömet, akinek külön szintje van, fürdőszobával).

Nem vagyok az az eljárkálós, barátőzős, a napom 3/4-ét a városban töltő lány.

Ilyenkor mi a helyzet?

21l

2015. jún. 23. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Természetesen a 8-asnak szólt, bocs:-)
2015. jún. 24. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Figyelj, te az elmúlt hónapokban otthon meresztetted a sgged, TÖK EGYEDÜL! Szerinted anyád nem vágyik kicsi nyugira? De ő - veled ellentétben - soha nem kaphatja meg, mert te mindig otthon vagy, mikro ő is.

Háborgás helyett inkább húzz el otrthonról, hadd legyen egy kicsit magában ő is.

Vagy költözz el és akkor annyi magánszférád lesz, amennyit akarsz.

Amúgy meg a korodban nyáron nem otthon kéne élősködni, hanem elmenni pl. diákmunkára.

2015. jún. 24. 13:40
 13/13 anonim válasza:
70%

"az volt az utolsó tanítási nap, azóta ő is itthon van"

Ez alapján gondolom, hogy kamu kérdés. Ugyanis a pedagógusoknak nem ér véget a munka az utolsó tanítási napon, csak június végén vagy július elején (iskolánként változó, hogy melyik nap pontosan). Addig bizonyítvány- és naplóírás, évzáró és ballagás szervezése, egyéb dokumentációk, statisztikák, értekezletek, osztályok rendezése, selejtezés, pakolás, táborszervezés stb., szóval bőven be kellett még járni a kérdés kiírásának időpontjában.

A másik "gyanús" kitétel pedig, hogy "az elmúlt hónapokban... tanult a vizsgáira". A vizsgaidőszak tudomásom szerint május elején-közepén szokott kezdődni (szintén intézményfüggő), az előtte való szorgalmi időszakban talán órákra kellene járni...

Ettől függetlenül egyetértek a hozzászólók döntő többségével, hasonló valós helyzetben.

2015. júl. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!