Miért nem hasonlít a páromra a gyerek?
Két gyermekem van az első tiszta apja a második meg egyáltalán nem hasonlít a páromra, ezért az emberek bántanak! Azt mondják hogy az egyik barátunkra hasonlít pedig a férjemé! Már nem tudom mit csináljak a sok rosszindulatú emberek miatt! Féltem a családi életem és a gyerekeim! Sajnos DNS tesztre nincs pénzünk!
A párom hogy elhiszi e hát nem tudom :-(
Szintén falu. Engem hírbe hoztak a férjem barátjával.
Hát én visszafejtettem a pletykát, és megkérdeztem, hogy honnan veszi a dolgokat.
Ami egyébként a legjobb. Elmész a falu pletykaközpontjába, ami a vegyesbolt. (mindig a vegyesbolt, aztán nagy hangon panaszkodsz, hogy milyen rossz ez, pedig a gyerek kiköpött anyósod, sógornőd, férjed unokatestvére (női rokont mondj), és nevess rajta, hogy ezt dobta ki a genetikai lottó.
Ez vicces, mar bocs. A gyerekek sokat valtoznak es kesobb meg hasonlithat a parodra. Mellesleg, ha Te biztos vagy abban, h a parode, akkor ne torodj a sok rosszindulatu megjegyzessel.
Amugy meg, en mit szoljak?? Nekem ikreim vannak, a parom igazi voros ir, hatalmas kek szemekkel. Az en csaladom meg barna haju, barna szemu. Az ikreim kozul a kisfiamnak total szoke haja van es hatalmas kek szeme, a kislanyomnak meg voros haja...es egyik sem hasonlit ram. Ha viszem oket haza Mo-ra, akkor azon szoktunk rohogni a parommal, h azt hiszik, h kicsempeszem a gyerekeket az orszagbol, m egyaltalan nem ugy neznek ki, mintha az enyemek lennenek. De meg picik, ugyh ez valtozhat. attol, h nem sotetek a szineik, a vonasaik meg hasonlithat ram kesobb...remelem, igy lesz :D
De a lenyeg, h ne torodj vele. Az a fontos, h ti tudjatok, h a tietek :D
Jó kis példa a genetikára, hogy ők ketten ikrek (különpetéjűek, de ikrek):
Ugyan az az apa-anya, egy időben születtek, mégis másképp néznek ki, mert más-más géneket örököltek.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek kicsi megnyugvást jelent nekem!
Igazatok van nem kell foglalkozni az emberekkel
Én: alacsony, zöld szem, világos seszínű szögegyenes szalmahaj, fehér bőr
Ikertesóm: magas, mogyoróbarna szem, dús erős hullámos haj, kreolos bőr
Tesóm kiköpött apa, én senkire nem hasonlítok külsőre, belsőre viszont anyia anyám vagyok hogy egyetemen egy tanár aki anyát is tanította megkérdezte nem-e rokonom yxné. Nem ismert előtte, anyáról meg nem hallott diplomaosztó után. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!