Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ledolgoztatnátok fiatokkal...

Ti ledolgoztatnátok fiatokkal és barátnőjével a háznál azt, amit megesznek? 22/L

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy itthon beszállok a rezsibe és ha 3 embernek jut enni, akkor jut a negyediknek is... Mostanában pedig, ha pároméknál vagyok, hol kiküldenek a kertbe gazolni, hol meggyet szedni, hol ezt hol azt csinálni, félreértés ne essék, SZÍVESEN segítek, de párom apja a múltkor felháborodott, mert nem mentünk ki a kertbe, mert elaludtunk és erre az volt a válasza, hogy " enni bezzeg tudnak"

Rendelkezem saját keresettel, de 2 hetente ha ott vagyok 1, 1,5 napot és megeszek 2 kenyeret meg egy tányér levest, mert nem eszek sokat, akkor erre már azt kell mondani? Anyukám tuti nem mondaná ezt.

Most én gondolom rosszul? Fizessen ki amit eszek, vagy adjak bele? Nem heteket vagyok ott... Szerintetek mit kellene csinálni?

2015. jún. 22. 19:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: 1. Nem, nem kuporgatják a pénzt, jól élnek. 2. n

Nem 50-60 évesek, hanem 40, az apja pedig semmit nem csinál. 3. elmosogatok magunk/magam után, rendet rakok, ha látom kosz van, felsöpröm, stb... 4. Igen, javarészt a szobában vagyunk, ha éppen az apja kint van a konyhában, vagy az udvaron, mert beugat és senki nem bír vele egy légtérbe lenni, még én sem. Érzem az utálatot.

2015. jún. 22. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem igazán neked szólt,hanem inkább a párodnak,valószínű nem ad a rezsibe ,kajába,vagy ha ad is túl keveset.
2015. jún. 22. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Már megint egy ilyen hülye kérdés, ahol egy egyszeri morcos beszólásnak óriási feneket kerítenek és ebből lesz majd az örökös veszekedés...

Öcsém, te is írtad, hogy apósod egy tahó, most minek kell többet beleképzelni 1-1 beszólásba, mint amennyi mögötte rejlik? Rosszkedvű, morgós ember, éppen ebbe volt beleköthetnékje, hogy nem mentetek ki kapálni a kertbe. Nem gondolta senki, hogy fizesd ki az ételedet...

2015. jún. 22. 20:47
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

Nézd, én csak találgattam, de ilyen esetekben érdemes meghallgatni a másik felet is. Lehet ő sincs rólad túl jó véleménnyel.

De nem fogjuk megtudni.

Az az igazság, hogy én épp kettőtök között vagyok életkorban (30), ezért mindkét felet meg tudom érteni félig-meddig, de valószínű, hogy ő is érzi részedről az utálatot, ha te is érzed az ő részéről. És ha így beszélsz róla, hogy beugat és hasonlók, akkor te mit is vársz? Jogilag semmi keresnivalód ott, ő nem hívott, az ő háza, ha úgy érzed, hogy nem lát szívesen, hát ne menj oda! Ahogy írtad, többnyire máshol találkoztok, legyetek annyira felnőttek, hogy ha valahol kellemetlenséget okoztok, akkor oda ne menjetek, főleg ha van más lehetőségetek is. Sok olyan ember van, aki munka után (vagy csak úgy alapból) nem akar másokat kerülgetni a saját otthonában, szeret pl. alsóneműben lenni otthon, vagy lássuk be ismerjük a férfiakat, elbüfögik magukat (vagy egyéb...), és őt is feszélyezi, hogy egy mondhatni idegen van a házban, nem tudja elengedni magát, stb.

Nem akartam az elején védeni az "apóst", de részedről sem látok több kedvességet, megértést, alkalmazkodni próbálást, mint az ő részéről, pedig el kéne fogadni, hogy ebben az esetben nem neki kell alkalmazkodnia hozzád, hanem fordítva!

2015. jún. 22. 20:48
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
felnöt vagy tök alap hogy a párod családjának besegitesz
2015. jún. 22. 20:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Eleinte mindig köszöntem neki, kedves voltam, semmi ellenszenv nem volt a részemről, de amikor valaki 10-ből 10 alkalommal nem köszön neked vissza, meg előtted szól be rád irányítva a célzást, a csalán már az én f.aszomat is csípi, ezek után hogy is ne legyek ellenszenves?
2015. jún. 22. 21:05
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
ezek után nem az a megoldás, hogy puffogunk, ha beszólnak, hanem az, hogy nem megyünk oda!
2015. jún. 22. 21:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Jó meglátás.
2015. jún. 22. 21:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Csak a párom nem értené meg, mindig azt mondja, ne törődjek vele. Elég nehéz, amikor a képedbe parádéznak.
2015. jún. 22. 21:11
 20/24 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez nagyon bunkó beszólás volt, engem biztos vérig sértett volna ha a barátom apukája ilyet mond. Utána ha ott ennék mindig eszembe jutna, hogy mi az édesapa véleménye. Nem értem, hogy egyáltalán hogy járhat valakinek ez az eszében, hogy a vendég mennyi pénzt kajált el, hogy szóvá is teszi az meg kritikán aluli.
2015. jún. 22. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!