Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tudom hogy...

Mit tegyek ha tudom hogy anyám megcsalja az apámat?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem rá hogy együtt van vkivel mikor megnéztem az üzeneteit (tudom nem kellett volna) .Már elötte is gyanakodtam rá.Ő még nem tudja hogy tudok róla.Azt viszont nem szeretném hogy elváljanak.Mit tegyek?

2015. jún. 20. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Egyértelmű eset joga van tudni apádnak.

# 7

Ha egy férfi csinálja akkor általában mindig van mellette egy megalázott, falszarvazott férj is, mint itt is. A nők viszont szándékosan a másik fél megalázásának, megszégyenítésének céljából kefélnek félre, amihez sajnos minden lehetőségük adott, de egy férfi soha nem alázza meg a feleségét a megcsalással.

Ez azért van mert, a nőknek nincsenek erkölcsi, vagy morális gátjaik, ők bármikor félrekefélnek ha éppen találnak egy magasabb státuszu, jobb "hímet". A férfiak viszont tényszerűen csak rendkívül ritkán hagyják el feleségeiket.

Kell egy lúzer, a családjáért megdöglő, balek monogám férfi aki majd gondoskodik a gyerekekről, megtestesíti a hagyományos férfiszerepeket, és kell egy alfahím aki nem fog elköteleződni, de vele éled ki magad, vele dugsz félre, vagy tőle gyűjtöd be a spermát (10-30 százalékra tehető az olyan esetek száma ahol szerencsétlen férfi, nem a saját gyerekét neveli).

Szóval nem jött be a férfiellenes kirohanásod.

2015. jún. 21. 02:54
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó, azért te is elég nagy baromságokat írtál! :)

A kérdező szempontja most a lényeg. Semmi köze a szülei ilyen dolgaihoz, nincs olyan helyzetben, hogy beleavatkozhasson. Egy kapcsolat két emberre tartozik, a gyerekkel szemben a szülők kötelessége, hogy ellássák, a szülők közötti viszony ennyire intim és kényes része egyáltalán nem rá tartozik.

2015. jún. 21. 03:14
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

# 12

Pont, hogy olyan helyzetben van, hogy képes, és kötelessége is beleavatkozni. Egy kapcsolat nem két emberről szól, ezt mindannyian tudjuk. Itt most az államról beszélek, ami "véletlenül" mindig a férfiak kárárra, és a nők kedvére avatkozik be a családok életlébe.

Hogy, csak egy egyszerű példát mondjak, ha egy apa nem kívánja elhagyni a gyerekét, elve nonszensz gyerektartásról, elhelyezési perről beszélni, viszont mégis beleszól az állam a férfiak kárára.

2015. jún. 21. 03:45
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Hallgass rola. Kozben meg leptesd le anyadrol a pasast. Szemet uzikkel vagy veressel. Vedd a csaladod. Ha elvalnak, oda az arany elet. N
2015. jún. 21. 16:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ilyen eddig nem fordult elő vagy nem tudtam róla.Azthiszem inkább úgy döntök hogy hallgatok róla és hagyom őket mert végül is az ő dolguk
2015. jún. 21. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem esik szarul, hogy részese lettél a vágjuk át apát projektnek?
2015. jún. 21. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:
27%

Egyértelműen hallgassál róla.Nem a te dolgod!

Mindennek van oka.Apád valószínüleg nem adja meg anyukádnak amire szüksége van.Lehet h ez fordítva is igaz és apukádnak is van valakije.

Az ő dolguk,ők tudják hogy az elmúlt 10-20 évben mióta együtt vannak, mi vezetett idáig.

És ne feledd:Árulónak lenni undorító dolog.

2015. jún. 23. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

Amikor egy no megcsal egy ferfit akkor mar regen uber szar a hazassag. Anyuddal beszelhetnel, hogy mi van vele? Hatha magatol is elmondja.

Te a gyerek vagy de mi dket szulodet szereted. Viszont a felnott eletedre nagyon karos lesz amit most latsz es az is ahkgy dontesz, ha utolag a dontesed banod.

Kepzeld magad bele apud es anyud helyzetebe is es probald atgondolni mit ereznel, ha a gyereked tudna rola csak nem szolna neked? A szuleid parkapcsolata a te alap parkapcsolati mintad lesz...bevesodik a konfliktuskezelesuk, a megcsqlasuk minden. Kesobb a tudatalattidban ott lesz...es sajnos befolyasolni fog.

Az emberek nem szeretnek tisztalapokkal jatszani, mert nem szeretnek konfliktushelyzetbe keveredni. Anyud nyilvan nem szivesen mondja vagy lehet mondta apukadnak hogy valami nagyo n hianyzik a kapcsolatukbol es egyszercsak mar belekeveredett egy szeretosdibe. De ha te ehhez meg asszisztalsz is...az neki se es masnak se jo.

Anyukaddal beszelj.

2015. júl. 29. 14:51
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

mi az, hogy ne szóljon bele, nem rá tartozik? hogyne tartozna rá, a szüleiről van szó. én elmondanám. nem tudnám szó nélkül nézni, ahogy anyám teljesen hülyének nézi apámat. aki ezt meg tudja tenni, nos arról inkább nem mondok véleményt.

ha nem mondja el ő, akár évekig is hazugságban élhetnek.

2020. máj. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!