Miért kell élből utálni a második feleséget/barátnőt?
Sziasztok!
Kérlek magyarázzátok el nekem, hogy miért kell utálni az ex új párját, legyen az feleség, vagy még barátnő.
Most nem azokra a "másodikokra" gondolok, akik valóban gátlástalanul legyúlták a társatokat.
Miért van az, hogy a másodikat ismeretlenül gyűlölik és a közös gyereket is tiltják tőle. Nem értem...
Istenem, el sem hiszitek mennyire jó ilyeneket olvasni.
Ilyenkor mindig elhiszem, hogy nem annyira sötét a világ, mint néha látszik! :)
Jó látni, hogy vannak még normálisan gondolkodók!
Köszönöm Nektek!
sosem értettem. az én szüleim is elváltak, mindkettőjüknek van párja. anno a ballagásomon mindenki jelen volt, senki sem utálja a másikat. hozz kell tegyem anyumra ez kevésbé igaz, ő hajlamosabb utálni apám párját, de annyira ő sem vészes, inkább csak mondja. gyerekek tekintetében pedig szintén nem értem a gyűlöletkeltést és eltiltást. 2 kisebb öcsém van, sosem voltak tiltva senkitől, ott vannak, ahol éppen szeretnének. sosem értettem az acsarkodást, hogy sok anya tiltja az apától a gyereket, percre betartatja a láthatást. szerintem ez nem jó a gyereknek, akkor érzi legkevésbé a válást, ha a szüleivel való kapcsolata nem szenved csorbát. márpedig a tiltástól szenved, nem is keveset.
senki sem úgy megy neki egy kapcsolatnak, házasságnak, hogy majd 10 év múlva gyűlölködve elválnak, hanem tervekkel, szerelemmel, álmokkal. persze, hogy utálja a "másodikat", hiszen csak azt látja, hogy nekik működik valami, ami neki félresikerült. abba meg már senki sem gondol bele, hogy miért ment tönkre az a kapcsolat. abba sem, hogy talán a második sem fenékig tejfel.
Mert sz*rul esik nekik h az új nő megkapja azt amit ők nem. Mert elvettek tőlük vmit ami az övék volt. Mert egy szerelem illuziója összetört. Mert az exnek sok munkája volt a férjen, most meg más élvezi a hasznát. Mert az újjal figyelmesebb, kedvesebb, vele meg miért nem tudott az lenni?
Próbáld li, legyél ex és megtudod!
Mégha elmult szerelem akkor is van benne vmi rossz szájíz.
Miért kérded, neked is volt pasid, akinél te vagy az ex. Te örülsz nekik mikor látod őket?
Nekem a legelső exem azt a nőt vette feleségül, aki a szakításunk idején a legjobb barátnőm volt.
És nem, nem zavar. Ne zavar, mert ez a múlt és a múltat tudni kell lezárni.
Én pont az ellenkezőjét vettem észre!
4 évig voltunk együtt a párommal és ebből a kapcsolatból született egy kislányunk.
Már lassan 4 éve nem vagyunk együt,csak baráti kapcsolatban!
De ezt a legtöbb környezetünkben élő nem tudja felfogni,hogy lehet már nem együtt lenni,de barátoknak maradni.Inkább legyünk együtt,vagy sehogyse!
És az exem új barátnő(i)je ezt nem képesek tolerálni!
Pedig én léptem ki a kapcsolatból és eszembe sincs visszamenni,de mégis utálkoznak és konkurenciának vélnek!
Én meg ezt nem vagyok képes megérteni!
Van a 2. házastársak között normális is, de sajnos gyakoribb az még, hogy a 2. miatt megy tönkre véglegesen a kapcsolat, szóval nem szólal meg benne a lelkiismeret, hogy ha a másik házas, akkor sem kezdek vele, mert ő másnak tett fogadalmat.
Egy okos ember mondta ezt, én néha úgy érzem, hogy igaz: "Minden konfliktushelyzet fő forrása a 3. fél. Ezt a 3. felet kell kiiktatni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!