Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kell lépnie egy elvált...

Mikor kell lépnie egy elvált apának a gyámhivatal felé?

Figyelt kérdés

A helyzet:

Az anya gyerektartásból (60 ezer 2 gyerekre) és családi pótlékból él Szegeden.

Munkahelye nincs és nem is nagyon keres.

Tartozásai vannak.

Telefonját kikapcsolták.

Lakáshitelt én fizetem, holott már nem is lakom ott.

Segélyeket, támogatásokat nem akarja intézni.

Közömbös a hozzáállása.

Várjam meg míg teljesen elsüllyed a hajó és akkor lépjek?

2015. jún. 19. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Mi a problémád pontosan? El vannak látva a gyerekek? Van mit enni, van megfelelő ruhajuk, villany, melegviz? Gondoskodik róluk az anya? A rossz anyagi helyzet nem ok rá, hogy elvegyek a gyerekeket
2015. jún. 19. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért vegyél a gyerekeknek egy feltöltőkártyás legegyszerűbb telót, amin fel tudod őket hívni, vagy meg tudnak csörgetni, ha valami van. Szerintem elvált szülők esetében alapnak kéne lennie, hogy a külön élő szülő néha fel tudja hívni a gyerekeit láthatáson kívül is.
2015. jún. 19. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:

6 és 8 évesek. A telefonra gondoltam.

Nem célom, hogy elvegyék tőle a gyerekeket, abban bíznék, hogy a gyámhivatal ellenőrzése alá vonja az anyukát és akkor jobban odateszi magát.

Van hogy 3 napig nem fürödnek, mert későn feküdnek le.

2015. jún. 20. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a nő elég gáz.... Három napig nem fürödnek, mert későn fekszenek le????? Nem semmi....
2015. jún. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!