Tudok még tenni valamit?
sztem anyukád csak azt akarja levezetni rajtad, amit fiatalkorában ő is kapott... esetleg tudsz erről vmit???
mert ha ez a helyzet, akkor nem fog változni.
igazad van, minél hamarabb fel kell szívódnod a szülői házból. remélem sikerül összeköltözni a barátoddal, és megoldódnak a dolgok...
Én 14 évesen éltem àt hasonlo dolgokat(mondjuk nem volt baràtom)de nem lehetett egy perc nyugtom se,és én nem vàrtam sokat,azonnal pakoltam egy intézetbe àt.Ma 7 év utàn nem bàntam meg,mostmàr van sajàt csalàdom,és az anyucimat azota sem érdekli sorsom.........
az a baj hogy sokan azt hiszik:idövel megvàltozik anyu.
DE sajnos ez 100 -bol 2 esetben történik meg.
Szerintem keress kiutat.hogy elmehess,vagy engedd ki a füleden amit mond
Szia!
Ugyanez a helyzet állt fent évekkel ezelőtt, annyi külömbséggel, hogy nekem a testvérem sem állt mellém. Ő volt az okos, ügyes, kis egyetemista, én meg jó lett volna ha feladom az életem, és dolgozok mint egy hülye, hogy legyen pénz a tanulmányaira. Ehelyett leléptem a páromhoz, és nem bánatam meg. Azóta házasok vagyunk, nemsokára megszületik az első babánk, és nagyon boldogok vagyunk. Anyukám közben lebetegedett, állandó felügyeletre szorul, és hát ugye a testvéremnek kell ellátni a feladatot. Foglalkozok velük, járunk haza, de nem én gondozom, és meg is mondtam, hogy nem fogom. A tüske mindig ott lesz bennem, és ahhoz mérten viselkedek velük. Szeretem őket annak ellenére, ahogy el kellett jönnöm otthonról, de nem tudok megbocsátani nekik.
És nem bántam meg hogy így döntöttem!
Kitartást, és mérlegeld át a dolgokat, hogy te mit szeretnél kezdeni az életeddel, és tégy a legjobb belátásod szerint!
Még annyit, hogy könnyen lehet hogy az ő korában te is hasonlót fogsz csinálni, csak azért, mert ezt a mintát láttad.
NAGYON memorizáld ezt az élményt és rendszeresen nézz majd magadra, hátha felfedezed a jeleit. Akkor majd észnél kell lenned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!