Szipy kérdése:
Ezz lenne a problam tutok valamit hozza szolni?
Figyelt kérdés
10.o. vagyok tavaj is meg buktam s, iden is es e miatt anyum ki akar venni a suliból . De en szeretek ide jarni s meg akarom vele beszelni h hadd maradhassak apum velem van (ha ugy nezzzuk).
De akkor is hogy beszeljek vele? KERLEK SEGITSETEK.
2015. jún. 17. 19:02
11/15 anonim válasza:
Az a nagy helyzet, hogy szerintem sok ember van, aki nem azèrt vàlaszt munkahelyet, mert ott hű de jò. Ha valamire akarod vinni, hallgass anyukàdra. Gondolj bele a felnőtteknek sem mindig könnyű a munkahelyen, de a jobb fizetès miatt van, hogy inkàbb a rosszabbat vàlasztja. Amùgy megkèrdezhetem, hogyba 18mèletèved alatt az iskolàban mi ragadt ràd a koszon kìvūl? Ez a helyesìràs durva. Rèszvètem a tanàroknak
12/15 anonim válasza:
18 èlet èved akart lenni. Bocs
13/15 anonim válasza:
(Ha 10. osztályba járt, akkor nem 18 éves.)
14/15 anonim válasza:
Tètelezzūk fel, hogy az àltalànost bukàs nèlkūl kijàrta. Akkor 14 èves. Ezutàn 9., 10.osztàly, tehàt elmèletileg 16 èves lenne, de mivel màr kètszer bukott, ìgy akàrhogy is szàmolom, 18 èv körūl van
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy kamu a kérdés. Ilyen helyesírással nem jutott volna el a 10. osztályig.
Biztos a hisegfront rázta össze a fejét annyira, hogy itt trollkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!