Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? (bövebben lent)

Mit tegyek most? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Lassan féléve vagyunk együtt, 5 hónap eltelt úgy, hogy veszekedésnek a legkisebb jelei sem voltak meg. Pár hete pedig minden megváltozott, rájött a féltékenykedés(furcsa amikor nem is nagyon járok szórakozni például, hanem általába vele vagyok) nem bízik bennem, nem hiszi el hogy még mindig szeretem, ilyenek.. amikor kérdezem hogy miért, vagy mit tettem ami miatt nem bízik meg bennem, aztmondja hogy nemtudja. Nagyon megváltozott, teljesen szét van esve:S Annyit mondott hogy idö kell neki hogy átgondoljon mindent, de nem akar szakitani mert mindennél jobban szeret és lassan én vagyok az egyetlen ember aki kiáll mellette. Anyjával is folyton veszekszik, barátaival is.. Egyszerűen nemtudom otthagyni, mert nemakarom elveszíteni, segíteni akarok neki hogy újra helyreálljon minden de nemtudom hogyan :S
2010. febr. 28. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A munkájában nem történt valami változás, amitől esetleg stresszesebb? Az, hogy mindenkivel veszekszik, szerintem erre utalhat, és emiatt lehet ilyen feszült.
2010. febr. 28. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát mivel munkája nincs ezért nem ezzel van a gond.

Az egyetlen ami miatt nagyobb lehet rajta a nyomás az az érettségi, de ha ezzel lenne a gond csak mondaná:S

A másik amit elfelejtettem beleirni hogy mostanába elég sokat iszik, egy-egy veszekedés után hétvégente ipari mennyiségü alkoholt leküld ... :|

2010. febr. 28. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen üljél le vele,és próbáljátok átbeszélni a kapcsolatotokat.Főleg,mert elkezdett inni.Ha így folytatja,annak semmi jó vége nem lehet.A kapcsolatotokat pedig megmérgezheti az alkohol.

elképzelhető,hogy az érettségi miatt feszültebb,sok ember tartja magában a gondjait,nem beszéli ki magából.Ez vezet pszichés problémákhoz.A féltékenykedést nem biztos,hogy komolyan gondolja,csak a feszültségét próbálja levezetni úgy ,hogy Veled balhézik.Nem beszélve arról,hogy a vitatkozást felhasználja arra,hogy elmehessen inni.

2010. febr. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!