Hogyan értessem meg anyámmal, hogy nem fogok megnősülni?
Van lakásom, kocsim. Tudok főzni, mosni, takarítani. Önellátó vagyok.
Nőt mindig találok magamnak. Miért nősülnék?
A te döntésed, hogy nősülsz-e vagy sem. Anyád előbb-utóbb elfogadja a döntésedet, bár az indokaid valóban nem azt támasztják alá, hogy fölösleges nősülnöd. Egy értelmes, másokat (nemtől függetlenül) egyenrangúnak tartó férfi nem azért akar nősülni, hogy legyen, aki főzzön, takarítson, mosson rá.
Arra kíváncsi lennék, hogy a "nőt mindig találok magamnak" nálad pontosan mit jelent. Alkalmi kapcsolatokat? Mert amíg erre van igényed, addig tényleg jobb, ha nem nősülsz. Arra azért figyelj, hogy az alkalmi partnereidet ne használd ki.
Soha ne mond, hogy soha.
Én nőként ugyanígy gondoltam, tartottam is magam hozzá, de 37 évesen olyan szerelmes lettem, hogy igent mondtam :)
Ha önellátó vagy és elvagy így, akkor miért is kéne anyádat győzködni?
A nőknek ne hazudd azt, hogy komolyat akarsz tőlük.
Meg hülyeség kijelenteni, hogy úgyse fogsz megnősülni. Lehet hogy meg fogsz, lehet hogy nem. Kérd meg anyádat hogy hagyjon a témával, majd alakítod az életed ahogy akarod, felnőtt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!