Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lépjek én vagy várjam meg,...

Lépjek én vagy várjam meg, amíg magában letisztázza a dolgokat?

Figyelt kérdés
Röviden: van egy srác, akinek barátnője van, de már párszor egymásba gabalyodtunk. Elmondása szerint kedvel engem nagyon, de egy elég töketlen típus és nem mer kilépni a szar kapcsolatából a bizonytalanért. Ráadásul a barátnője szereti és nem akar vele szakítani, ha a nő is akarná, már szakítottak volna. Megbeszéltük,h mi többet nem találkozunk, mert így nincs értelme. Nem tudom, keressem mégis, írjak neki, mivel ilyen töketlen, hátha az kéne neki, hogy én nyomuljak jobban és akkor majd lép? Vagy várjak, hátha tényleg meghal az ellaposodott kapcsolata és ha tényleg fontos lettem neki, majd keres ő?
2010. febr. 27. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne varjal te arra,hogy most o szakit vagy nem szakit,ne alazd meg magadat!

Igen bele vagy zugva és o lehet,hogy érzi is,ezért beszél igy veled ossze-vissza!Keress uj kapcsolatot,jobban fogsz jarni!

2010. febr. 27. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál, ez tényleg csak duma amiket mond. csak több vasat akar a tűzben tartani, kihasználja azt, hogy szereted.
2010. febr. 27. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek ad egy utolsó esélyt, csak éppen neked nem.

Mi a kérdés?

Ha a barátnője szakítani akarna vele, járna veled? Ha nincs ló, jó leszel te is.

Mi a kérdés?

A barátnőjét nem szereti, téged igen, mégis neked okoz fájdalmat, a barátnőjének meg nem akar? Nem tűnik logikusnak...

Mi a kérdés?

Nem olyan töketlen ez a pasi, mint látszik: pontosan tudja, hogy dughat egyszerre két nőt! Ennyi.

2010. febr. 27. 15:59
 14/15 A kérdező kommentje:

azt sose mondta nekem, hogy szeret. én pedig egyáltalán nem mutatom neki az érzéseimet...sajnos elég sok pofont kaptam már és bizalmatlanabb vagyok. egyáltalán nem tudja, hogy mit érzek, sőt, hárítok és mindig azt mondtam,h nem akarok közéjük állni, úh hajrá tegye csak rendbe a kapcsolatát. ő is mindig ezt mondja, hogy az a legszarabb, hogy látja rajtam, hogy "kb le se szarom", én sosem írok, mindig ő, nem futok utána, erős vagyok és nélküle is elvagyok. és ez vonzó bennem, m a nője meg fut utána...

szóval kb én használtam ki őt...mindig megbeszéltük,h jó ennyi, aztán pár nap múlva visszakönyörögte magát,h újra találkozzunk.

2010. febr. 27. 16:42
 15/15 A kérdező kommentje:
ja és a dugás: az utóbbi időben már nem volt, pedig még én ajánlottam fel,h jöjjünk az én lakásomra megbezsélni a dolgokat, de ő mondta,h ne ott találkozzunk, ő mondta, h ne igyunk sokat,h nehogy olyat tegyünk, amit nem kéen stb....ha két nőt akarna dugni egyszerre miért tenne ilyeneket? akkor megdugna, ahogy eddig is tette vagy legalábbis csak próbálná,m én mondtam neki,h szerető nem leszek.
2010. febr. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!