Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kicsit bozonytalan vagyok,...

Egy kicsit bozonytalan vagyok, miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

A párommal beszélgettünk tegnap.Megbocsájtottam neki valamit,probálok tul lenni rajta, azota kicsit még közelebb kerültünk egymáshoz.Viszont!Tudom azt, hogy nem adok meg neki mindent, tudom,hogy nem ilyen életre vágyik, ami most van.Ezt le is irta nekem.Anyum miatt van, mert ez meg az.Sokat nem talizunk, velem itt nem alhat.Én is többre vágyom, viszont a szerelem, amit iránta érzek,legyőzi ezt.De forditva nem tudom,a baj az, hogy igy nem olyan boldog.Nekem fáj, hogy nem tudok mindent megadni neki,össze is csak 1 év mulva költöhetünk.Kb.Nem tudom meddig birhato igy ki.Gondoltam, hogy ma elmondom neki vagy holnap ezt, amit leirtam ide, de félek a reakciotol.Valaki volt már igy?Akkor ki mit tett?

18/L vagyok, a párom 32 éves.

2010. febr. 27. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia ha igazán szerete kitart melletted! Szerintem ha anyud is látja hogy jól megvagytok ö is beletörődik az egészbe! Gondolom a "nagy" korkülönbség zavarja! Te nem tudnál nála aludni?
2010. febr. 27. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Az az egy év éppen elég lesz arra, hogy kiderüljön, miért is van veled. Lehet, hgoy csak hízeleg a hiúságának, hogy ilyen fiatal kedvese van?

Nem csodálom, ha anyukád nem örül ennek a kapcsolatnak. Ráadásul nagyon egyoldalúnak tűnik a leírásod alapján. Ugyanis a szerelem nem a körülményektől függ, az vagy van, vagy nincs!

2010. febr. 27. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ha szeret akkor kitart melletted. Szerintem anyukádat a nagy korkülönbség zavarja. Mondjuk azért ez tényleg de még csak 18 vagy, ki tudja mi lesz még egy év alatt. Egy 32 éves embernek már mások az igényei. Mondjuk nem tudom, az én férjem is 32 éves és el sem tudnám képzelni, egy 18 éves tinivel. (nem megbántani akartalak-általánosságban értettem)

A baj az, hogy egy 32 éves férfi igényei már jóval másabbak mint egy 18 éves lányé. Itt nem a sexre gondolok, hanem az életre (család, gyerekek) előbb utóbb ez is el fog jönni

NE érts félre én sem vagyok a kor ellen, de ennél még más. Az is más lenne ha te kb. 23 ő meg 37 lenne. Akkor is mások már az igények.

NEm tudom megadni amire vágyik? 18 évesen azt tudod adni, amit tudsz. Neki már másabb vágyai is lehetnek.

2010. febr. 27. 11:43
 4/6 A kérdező kommentje:

11:43-nem bántottál meg.Volt sokszor, hogy össze vesztünk, akkor mindig sirt, sirva hivott.Nélküle nem tudom, tudnék e élni, viszont azrt akarom, hogy boldog legyen,de nem tudom melletted az e lesz.Több, mint 1.5 éve együtt vagyunk.

Nem tudnék sanjos, anyum nem olyan típus, aki enged engem össze vissza.

2010. febr. 27. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Majd vagy leirom neki, vagy elbeszélgetek vele erről.Gondolkodjon tényleg képes e arra, hogy együtt maradjunk, mert nem ilyen életre vágyik.

Jól teszem, ha megbeszélem vele?

2010. febr. 27. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes ezt megbeszélned vele, hogy milyen elképzelései vannak a jövőre nézni, így legalább tisztábban látjátok a dolgokat. Veszteni nem vesztes semmit, reálisan el fogjátok tudni dönteni, hogy kinek mi lenne a jó.
2010. febr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!