Bele lehet szeretni újra valakibe?
9 éve vagyok férjemmel, már nem szeretem (van gyerekünk és anyagi okok miatt sem fogunk válni)
lehetséges, hogy majd újra beleszeretek?
mit lehet ezért tenni?
Nálam is előfordult hogy megúntam a barátomat, elmúlt a rózsaszín köd.
Sőt olyan is volt, közben másvalakibe lettem (plátói) szerelemes. Nem történt semmi, csak sokat gondolkodtam a másik srácon. A pasimnak viszont nem mondtam semmit erről, mert bántani nem akartam :)
Így végülis pár hónap alatt el is múlt.
Utána pedig újra a barátomba lettem szerelmes :)
Eléggé elidegenedtünk egymástól.
Napközben nem csókolództunk, szex is ritkábban volt. Aztán rámjött az 5 perc, és elkezdtem kezdeményezni. Csókolgattam, próbáltam elcsábítgatni szexi ruhákban,
meg sokat kedveskedtem neki.
Aztán ő is ráharapott erre, és utána ő is fellángolt.
Így megint olyanok lettünk, mint egy friss szerelmes pár :)
Szóval voltak laposabb, és aktívabb időszakok.
Ez mind külsőleg- és belsőleg is megnyilvánult.
Tehát nem csak szex, hanem az érzelmek, érzések terén is.
Amikor jobban szerettük egymást, akkor többet akartunk együtt lenni. Nyilván.
Nem hiszem hogy lehet egy kapcsolat mindig ugyanolyan.
Hogy szerelem a kezdetben, aztán vége és onnantól kezdve tök unalom az egész.
Én úgy gondolom hogy ez inkább ilyen hullámzó dolog és igen, lehet valaki szerelmes a másikba újra meg újra is.
Mondjuk nem minden esetben. Mert pl volt a régebbi pasim, aki megcsalt, rajtakaptam, megbocsájtottam, nem hagytam el. Viszont később állandóan ez a jelenet forgott a szemem előtt, tehát hiába akartam, már nem tudtam igazán szeretni őt. Aztán végül fél évre rá mégiscsak elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!