Bele lehet szeretni valakibe a neten? Ez nem abszurd?
Nem lehetetlen ez szerintetek? Azt mondani: " Szerelmes vagyok egy olyan nőbe/férfiba akit még soha az életben nem láttam,- és lehet, nem is fogok, mert vannak ilyen vagy olyan akadályai a dolognak- legjobb esetben hallottam a hangját vagy láttam egy-két képet. "
Nem lehet, hogy ilyenkor ezek az emberek valamiféle illúzióba szeretnek bele, és pont emiatt nagyon veszélyes az ilyenfajta ismerkedés?
Lehetni lehet, csak veszélyes. Én is beleszerettem így valakibe, leveleztünk, chateltünk, telefon, képek. Aztán kiderült, hogy egy elmebeteg( nem csodálom, hogy nem talált a saját városában, korban hozzáillőt, 9 évvel volt idősebb nálam, mikor én 16 voltam)
Mikor szakítottam vele elkezdett fenyegetőzni, hogy megöl, meg minden, elég durva időszak volt. Feltett rólam egy szexhirdetést netre, állandóan telefonálgattak haza a a perverz hangú pasik, mert a vezetékes számot adta meg.
Szóval csak óvatosan. Teljesen megismerni neten, telefonon NEM LEHET!
én nem támogatom az ilyesmit, bár van, aki szerint így is lehet szerelmes 2 ember..
de sztem leírni bármit lehet, főleg, ha tudom, h a másik mit szeretne "hallani", adott esetben olvasni..
de ez nem biztos, h mindig őszinte, mivel nem észleled a nonverbális kommunikáció apró kis részleteit (gondolok itt tekintetre, testtartásra, stb..) csak azt látod, amit leír, közben pedig lehet, h kamuzik, értesz?
én a személyes ismerkedés híve vagyok...
de mindenki ahogy akarja, úgy oldja meg a párkeresést :)
:) Köszi :)
Jajj, nem, egyébként nem azért tettem fel a kérdést, mert én is neten keresgélek, neeem, férjnél vagyok :D, csak érdekesnek tartom a kérdést, elgondolkodtat:)
Illúzió. Lehetetlen, mert a szerelem kémia (ha élőben találkozik vele, lehet, hogy tök visszataszító lesz neki)
A szeretet, az más. Azt valószínűbbnek tartom.
Neten lehet ismerkedni, de abból előbb utóbb személyes talinak is kell lenni.
A barátom neten ismertem meg 2 hétig levelezgetünk msn stb.. És utána randiztunk 2 éve együtt vagyunk :)
Összeismerkedtem neten egy sráccal. Egyre többet beszélgettünk, ő is netezett minden nap, én is. Eltelt pár hét, nagyon jó barátok lettünk, eltelt még pár, és már egymásnak mondtuk el minden gondunk-bajunk-örömünk. Láttunk egymásról 1-2 képet (egyikünk se szereti, ha fényképezik, szóval nem sokat), beszéltünk mikrofonnal 1-2x, egyre inkább úgy éreztem, hogy erősebb köztünk a kapcsolat a barátságnál. Megbeszéltünk egyszer egy találkozót, és élőben is jól elbeszélgettünk, kicsit más, de mégis ugyanolyan volt. Ezután még jobb barátok lettünk, már sms-ezgettünk is. Egyre jöbbet jártam hozzá (én miskolci voltam, ő bp-i, én ráértem, ő tanult+dolgozott), ritkábban bár, de jött ő is.
Kb 1 év barátság után döbbentünk rá, hogy több ez tényleg, és jó lenne együtt. Összejöttünk, aztán Bp-re költöztem az anyukámmal (ő is ott lelt rá a nagy szerelmére).
Azóta évek teltek el, összeházasodtunk, van egy kisfiunk és bár nekünk is vannak időnként hullámvölgyeink, töretlenül szeretjük egymást.
Ilyen esetben lehetséges, de úgy, hogy egyáltalán nem találkozik a két fél, úgy kizártnak tartom, maximu, vágy lehet a másik iránt, szerelem nem.
Igen,beleszerettem egy srácba,csak sms-tünk és ugy éreztem nagyon beleszeretem.
Az egész helyzetbe szerettem bele,maga az illuzio hogy azt sem tudtam hogy néz ki,milyen megérinteni,milyen az illata stb.
Fura volt az első találkozás,az alom valósággá vált és jobb lett mint gondoltam,ő is igy érzett irántam.
Az első tali óta együtt vagyunk,10éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!