Anyukám húgának a férje a keresztapám és mindig is vonzódtam hozzá, kicsi koromban is miatta raktam fel a bizsukat. Nagyon jó pasi. Volt egy alkalom amikor kettesben voltunk és megtörtént aminek nem kellett volna. Mit tegyek? Tovább is van.
Szóval már gyerekkorom óta máshogyan nézek rá és szerintem ezt már nagyon régen levágta, mintha sokszor próbált is volna szemezni, flörtölni velem ami nekem irtó kínos volt így mindig meghátráltam.Én 19 éves vagyok ő pedig 38 éves,de olyan jó pasi,hogy a legtöbb barátnőm csak sóhajtozott amikor meglátták. Átmentem már lassan három hete,hogy vigyázzak az unokatesómra aki még ovis és úgy alakult,hogy a mamája elvitte és közben megjött ő is és kérte,hogy maradjak picit beszélgetni,régen látott stb...Szinte mint a filmekben úgy jöttek az események és rá kb 2 és fél órával már a kanapén feküdtünk.Én elfutottam sírva, borzasztóan érzem magam,kerülöm őt is és keresztanyut is. Viszont nem leszek álszent fantasztikus volt vele a szex!Igaz nincs is tapasztalatom nagoyn mivel csak egy sráccal volt szexuális kapcsolatom előtte.Nem tudom mit tegyek,az egész olyan mint egy rémálom közben jön júniusban anyukám szülinapja amire ők is jönnek és már görcsben a gyomrom.
Ti mit tennétek?
Sajnos sokszor csak utólag eszmél rá az ember, itt is ez volt... :( Persze így utólag bennem is ott van,hogy miért nem akkor volt eszem,de mit lehet tenni,megtörtént és még mindig a hatása alatt vagyok és a vágy is megvan ami miatt a legjobban félek.Nem múlik sajnos.
Muszáj lesz vele megbeszélni,bár úgy látom őt nemigazán érdekli, írta is valaki,hogy csak egyszerire kellettem és őt nem igazán gyötri az egész. Bár majd kiderül.
Telefonon mondtam neki,hogy meg kéne ezt beszélni élőben és pontot tenni és ő is egyetértett vele.Bár nem tűnik túl zaklatottnak,nem érdekli az egész.
Örülök,hogy talán lezárhatjuk ezt,bár kísérteni fog örökre. :( Jó,hogy legalább itt kibeszélhetem még a legjobb barátnőmnek sem mertem megmondani,bár úgy érzem benne megbízhatok és persze könnyebb lenne ha nem csak magamban létezne ez az eset.
Köszönöm kedves előző!
Beszéltünk azóta,de nagyon vonzódom hozzá, rájöttem nem olyan egyszerű a történet és úgy éreztem én sem vagyok neki közömbös, ez a helyzet egyre kínosabb.
A nap felében tuti ő jár a fejemben, nézegetem a képeit...
Félek,hogy becsavarodok,elmondtam a legjobb barátnőmnek is és ő azt mondta,hogy szerinte szakember segítségét kéne kérnem hátha segít.Nem tudom mi legyen. :(
Hat elegge beteg lelkuletu lany vagy, az egyszer tuti(apakomplexus, raadasul a csalad egyik tagjaval).
Miert nem boritod ki a bilit, amugy? Jobban jarna a csaladotok, ha megszabadulnanak toletek.
Te meg egyutt lehetnel a "szerelmeddel" :).
Könnyen beszélsz.
Bizonyára te kiborítanád,menjen csak tönkre a családi béke.
Annyit nem ér talán ez a botlás és nem is merem bevallani,nem tagadom.10-ből 2 ha elmerné mondani.
Nem kívánom senkinek az tuti. :(
Hat ne haragudj, de te aradozol itt, mennyire kivagy a keresztapadtol, meg igy-ugy kivanod, meg szerelmes vagy bele. Ugy viselkedsz, mint egy buta osztonleny! Nem igaz, hogy nem tudsz megalljt parancsolni az erzesedinek es kicsit magadba nezni. Es mar bocs, de neked nem jelent semmit a csaladod, ezert is irtam, hogy bortisd a bilit, mert mar neked ugyis mindegy.
Nem tudlak sajnalni, sokkal rosszabbat is erdemelhetnel ennel.
Ha egy csepp tisztesség van még benned akkor hallgatsz, mint a sír és soha többé nem közeledsz hozzá. Esetleg elmélázhatsz azon, hogy te mit éreznél, ha a férjed megcsalna.
A nagy könnyes vallomásokat felejtsd el, senkinek ne szólj erről, anyukádnak se. Nem tehetsz más ember vállára terheket azért, hogy te könnyíts a lelkiismereteden.
A keresztapáddal se beszéld meg ezt. Ez alatt azt értem, hogy ne vesézzétek ki, csak mondj annyit, hogy hiba volt, nem akarod ezt többet és felejtsétek el. Ez a legegyenesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!