Mit gondoltok a Zoé és a Mirabella névről?
Zoé elég rövid, ekkor kötöjellel kapná a szülei vezetéknevét, vagy csak simán az apjáét és két keresztnevet
Mirabellánál csak egy vezetéknév
Tudtok olyan neveket még ami szép, nem Hozéarmandó típus és nem is olyan mint pl Rákos, meg Nefelejcs nevek?
Fiú név is jöhet ami különleges és nem lesz 4 egy osztályban :D
páran kedvesek, hogy piros kezet nyomnak, csak tudnám miért...
agybaj van?
Én sem értem ezt az egész név agybajt, hogy ciki normális nevet adni a gyereknek. A magyar nyelv tele van gyönyörű, kifejező és erős nevekkel, de mindenki a szaros sorozatokból meg filmekből művelődik, így aztán a gyereknek is olyan név kell, amit a tv-ben hallottak, mert a magyar név az milyen égő már. De ha egész életében majd le kell betűznie a nevét minden bemutatkozáskor, az nem ciki.
És ha másnak is ugyanaz a keresztneve akkor mi van? Erre van a vezetéknév. Persze a te dolgod, hogy hívod a gyerekedet (meg a szerencsés apukáé, már ha van beleszólása a dolgokba), de a névválasztásnál ne magadra gondolj,hanem arra, hogy annak az embernek az egész életét azzal a névvel kell leélnie, amit ráakasztottál.
Ezt az egész névújítást amúgy a "rejtett erőforrások" kezdték el, náluk volt Orsós Eszmeralda, meg Kanalas Dzsenifer meg Lakatos Brúszvilisz meg hasonlók.
#24 én is ezt mondtam nekik.
de látod leszavaznak...
kár ezeknek beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!