Más férje is ilyen kiállhatatlan?
Bármit csinálok, semmi sem jó neki, szinte semmit se csinálok jól, mindenbe beleköt.
Pl.: mososgatás közben oda kell ugranom a tűzhelyhez megkeverni a kaját, miért nem törlöm meg a kezem, mert csöpög róla a víz.
Szerintetek?
Szidd össze érte :) Majdcsak befejezi, vagy olyankor pöckölt rá a vizet a kezedről, hátha észreveszi magát.
Az előző tudom, hogy nem vicces, de ezen akkorát röhögtem: "Ilyen szarevőtől el fogok válni" :D:D:D "szerelmes házasság" :D:D:D
Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Tisztázni, mi miért van, és lényegesen önkritikusabbnak lenni, mint amennyire kritikusanak. (Ez a férjedre is vonatkozik, mutasd meg neki ezt a választ.)
A büszkeség az, amit MINDKÉT félnek le kell tennie a bejáratnál a cipőjével együtt. Másképp nem fog működni. Ezt a feleségem is megértette, én meg tudtam régóta - a mi házasságunk működik, és tényleg működik, nem csak egymás mellett élő két ember vagyunk, mint feltehetően az előttem szólók nagy része. Ha van titok, ez az.
36/F(érj)
Az enyém is pont ilyen. Ma például pelenkázás közben rámszól, hogy ugye bekened popsikrémmel?!2hónapos a babánk, de még 3-nál többször nem pelenkázta be:-)))
Sztem egyszerűen azt szeretnék, ha ők lennének a nagy és okos férfiak, akikre a nők nyálcsorgatva néznek:-)
Kedves Előző!
Csinálnám is aszerint, ha 200 évvel korábban lenne:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!