Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férje is ilyen kiállhatatlan?

Más férje is ilyen kiállhatatlan?

Figyelt kérdés

Bármit csinálok, semmi sem jó neki, szinte semmit se csinálok jól, mindenbe beleköt.

Pl.: mososgatás közben oda kell ugranom a tűzhelyhez megkeverni a kaját, miért nem törlöm meg a kezem, mert csöpög róla a víz.

Szerintetek?

2010. febr. 26. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Az én férjem is ilyen. Szűz a lelkem: kritikus, pitiáner. MINDENBEN uralkodik. Régebben abba is beleszólt, hogy mennyi vízben mosogatok, mennyi mosogatószert spriccelek, hányszor megyek vc-re,miért ég a villany, ha megy a tv,á, nem is akarom sorolni, hogy mi mindenbe üti bele azt a nagy orrát.Rendmániás, mindennek elvágólag és ott kell lennie, ahogy ő akarja. Ha látja, hogy netezek, akkor dumál, kérdez, direkt, hogy idegesítsen.Na, nem is húzom fel magam. Szóval VAN ilyen pasi. Lehet leszerelni, de csak ideig-óráig. Egyszer anyósomnak kipakoltam, hogy ilyen szarevőtöl el fogok válni. Akkor valamennyit változott, de a vérében van.
2010. febr. 26. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Szidd össze érte :) Majdcsak befejezi, vagy olyankor pöckölt rá a vizet a kezedről, hátha észreveszi magát.

Az előző tudom, hogy nem vicces, de ezen akkorát röhögtem: "Ilyen szarevőtől el fogok válni" :D:D:D "szerelmes házasság" :D:D:D

2010. febr. 26. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát én bizony megmondtam az uramnak, én mától kezdve nem vagyok hajlandó se főzni, se mosni, se vasalni. Első nap nem láttam semmit, második nap nem láttam semmit, harmadik nap a jobb szememre egy kicsit már láttam. ;)
2010. febr. 26. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Tisztázni, mi miért van, és lényegesen önkritikusabbnak lenni, mint amennyire kritikusanak. (Ez a férjedre is vonatkozik, mutasd meg neki ezt a választ.)

A büszkeség az, amit MINDKÉT félnek le kell tennie a bejáratnál a cipőjével együtt. Másképp nem fog működni. Ezt a feleségem is megértette, én meg tudtam régóta - a mi házasságunk működik, és tényleg működik, nem csak egymás mellett élő két ember vagyunk, mint feltehetően az előttem szólók nagy része. Ha van titok, ez az.

36/F(érj)

2010. febr. 26. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Az enyém is pont ilyen. Ma például pelenkázás közben rámszól, hogy ugye bekened popsikrémmel?!2hónapos a babánk, de még 3-nál többször nem pelenkázta be:-)))

Sztem egyszerűen azt szeretnék, ha ők lennének a nagy és okos férfiak, akikre a nők nyálcsorgatva néznek:-)

2010. febr. 26. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Csak ti nők érzitek magatokat elnyomottnak, amit az uratok mond annak biztos van alapja és csináljátok aszerint. 68/F
2010. febr. 26. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Előző!

Csinálnám is aszerint, ha 200 évvel korábban lenne:-)))

2010. febr. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!