Más férje is ilyen kiállhatatlan?
Bármit csinálok, semmi sem jó neki, szinte semmit se csinálok jól, mindenbe beleköt.
Pl.: mososgatás közben oda kell ugranom a tűzhelyhez megkeverni a kaját, miért nem törlöm meg a kezem, mert csöpög róla a víz.
Szerintetek?
Nem minden pasi idióta.
A tied sajnos egy kötekedő idióta. Te meg szenvedsz tőle.
Szedd őt rendbe. Nekem barátom mondogatná mit, hogyan csináljak mi jó mi nem jó., tuti vagy a kezébe nyomnám fakanalat, hogy akkor csinálja ő, vagy pedig elég határozottan elmagyaráznám neki, hogy a saját dolgával foglalkozzon.
Miért nem megy ő oda a tűzhelyhez, vagy segít neked?
Ha ott áll és dirigálni tud, akkor gondolom segíteni is, nem?
Szólj be neki, hogy ha dirigálni tud, jó lenne, ha ácsorgás helyett hasznossá tenné magát! Vagy ez lehetetlen?
Nekem ilyen pasi nem kellene, az biztos, de gondolom, te bevállaltad annak idején a nagyon rossz jellemével együtt.
Nem kos a csillagjegye?
Vagy szűz a csillagjegye...
A kérdésre válaszolva, nem,az én férjem, igaz nem tud főzni, de pucolja a krumplit, elmosogat, vagy vigyázz a gyerekre, ha itthon van.
16:59-es vagyok.
Ja ha valaki kötekedő, az általában nagyon ráér (nincs munkája), unatkozik, vagy nem igazán szeret/tisztel téged.
Adj neki munkát, akkor neked sem kell csepegtetned....
A rák is ezt csinálja, bár finomabb formában.
Gondolom ez nem horoszkóp, ez inkább örökölt és otthon tanult dolog. Az apósom skorpió, Ő is ilyen. Volt kitől tanulni a férjemnek.
Tudom, most azt mondjátok, egyem meg amit főztem, de 30 éve amikor hozzámentem még nem ilyen volt és minnél öregebb annál bosszantóbb.
Hát ha nekem kezdene el így főzés-mosogatás közben okoskodni, biztosan átadnám neki és kérném, hogy akkor csinálja csak ő, és "mutassa" meg, hogy hogyan kell helyesen csinálni a dolgokat, ne csak egy nap, hanem mindig is.
Az biztos, hogy a mosogatószivacs a fején lendült volna. Én tuti, hogy mondanám neki, ha ilyen tökéletes vagy akkor csináld te.
Az én férjem nem tud főzni, de amiben tud segít. Nem azt mondom, hogy mosogat,(nagy ritkán) de lemegy a boltba, gyerekekkel tanul.
Mondjad meg neki, hogy akkor vegyen Neked egy mosogatógépet:)
Én biztos, hogy átadtam volna neki és csinálhatja Mr. Tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!