Írnátok valami frappáns, vicces idézetet, köszöntőt, amit apukám ajándékára rá tudnék gravíroztatni?
A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig!
A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik Boldog Születésnapot!
És kopogtat egy kisleány, széles mosollyal az arcán. Küld Néked egy cuppanós puszit, és Boldog Szülinapot kíván
Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz .... éves is csak egy évig maradsz
"Három dolog soha nem tér vissza az életben:
A kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt évek!"
Kedves Kérdező!
Ajánlom a szíves figyelmedbe a www.citatum.hu oldalt! Ott kategorizálva találhatsz idézeteket, mondásokat, szép szavakat.
A másik megoldás, hogy bemész egy könyvesboltba és ott keresel egy olyan verses, idézetes könyvecskét, ami az apákhoz, vagy szülőkhöz szól! Ott jegyezd ki egy lapra, ami tetszik, aztán irány a gravírozó! :)
3 óra kereesgélés után tettem fel a kérdést!
Sok választ vártam, amiből tudtam volna szemezgetni, de látom felesleges volt, hisz minden kérdésre akad 1-2 bunkó válaszadó...
A többieknek köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!