Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy pasi tartja a...

Normális ha egy pasi tartja a kapcsolatot a volt csajával?

Figyelt kérdés
Az elején az volt, hogy a barátom egész családja meg a volt csaja elmentek egy koncertre, ahol a csaj puszit is adott neki az arcára.Ezen kívül elmentek ketten kocsikázni, a barátom sms-t is írt már neki. (ebben csak megkérdezte jól van-e, mit csinál stb). Három éve együtt vagyunk, de csak fél éve szakította meg vele a kapcsolatot mert látta, hogy idegileg kikészültem emiatt. És az a baj, hogy most sem tudom elfelejteni. Minden este a csajjal álmodok. Azzal még nem lett volna semmi bajom, hogy ha csak beszélgetnek, de milyen már hogy a csaj puszilgatja őt, a barátom meg smseket ír?? Ti mit tennétek? 21/L
2010. febr. 26. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

"nekem ez nem fér bele,tetszik nem tetszik,én elvárom,hogy ha az én párom,ne keresse az exét,ne találkozgasson vele,ne irogassanak egymásnak,egy levegőt se szivjanak "

teljesen egyetértek veled!mintha magamat olvastam volna!

2010. febr. 26. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van egy régi barátom, két évig voltunk együtt, de azóta szinte napi kapcsolatban vagyunk, sőt sok üzleti közös dolgunk is van. Mindig adunk puszit egymásnak, olyan mintha a bátyám lenne. egyikünk sem érez ennél többet a másik iránt, ezért is lett vége a szerelmi kapcsolatunknak. Azóta van élettársa, nekem meg több kapcsolatom is volt azóta. Sem az élettársa, akit egyébként nagyon kedvelek, sem az én pasijaim nem nyafogtak és hisztiztek emiatt, hiszen nincs titkolni valónk. bárki bármikor megnézheti a levelezésünket vagy lehallgathatna.

Egyébként a helyzet az, hogy nem az exre kéne féltékenynek lenned, hanem akkor már minden másneműre aki a környezetében található, akár a buszon akár a munkahelyen. :)

És igaza van az egyik előttem szólónak, te nem tudod hogy szeret, mert ha tudnád, akkor nem hisztiznél ilyesmiken, hogy adott egy puszit, meg írt smst :) ez nagyon vicces :)

2010. febr. 26. 13:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy nagyon erős kisebbségi komplexusom van, de nem tudok mit tenni ellene.
2010. febr. 26. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!