Normális ha egy pasi tartja a kapcsolatot a volt csajával?
Hmmmm...
3 éve vagytok együtt, de csak fél éve szakította meg a kapcsolatot? Ez azért durva. Miért tűrted eddig? Miért nem mondtad meg, hogy neked ez tönkreteszi az idegeidet, nem tudsz így bízni kettőtök kapcsolatában? Ha igazán szeret, ezt már rég kérés nélkül is megteszi.
De most sem késő: mondd meg neki most, hogy mit okozott ez benned.
Én a helyedben még szünetet is kérnék, hogy elgondolkozzon. Ha téged akar, gyökeresen változtasson magán.
ott b@sztam volna ki,ha helyettem a volt csaját viszi koncertre a szülőkkel,puszit már szingliként adta volna neki...
nekem ez nem fér bele,tetszik nem tetszik,én elvárom,hogy ha az én párom,ne keresse az exét,ne találkozgasson vele,ne irogassanak egymásnak,egy levegőt se szivjanak
én ilyen vagyok,párom ezt elfogadta (bár ő is elvárja ugyanezt),nekünk igy jó
én ezt nem türném el
22/L (24/F 3éve együtt)
2-ik vagyok.
Figyelj, ha szeret, nem tesz veled ilyet. (se koncert, se kapcsolattartás, se semmi) Ezt talán te is így érzed, nem?
Mondd meg neki, hogy mit okozott már benned! Ha így él és viselkedik, el fog veszíteni! Érdekes a család asszisztálása is a dologhoz...
Ne tűrd.
Hát, jó sokáig tűrted a dolgot, nem csoda, hogy kikészültél. Nem értek egyet a mai szabados gondolkodással, hogy nincs abban semmi, ha valaki kapcsolatot tart fenn az exével, és ha ebben a másik meg akarja akadályozni, akkor korlátozza a szabadságában. Ez szerintem csak akkor fogadható el, ha van közös gyerek, vagy ha esetleg közös a szakmájuk/munkahelyük/iskolájuk stb. - akkor is csak a feltétlenül szükséges mértékben, amibe nem tartozik bele sem az sms-ezgetés, sem a szabadidő közös eltöltése. Mert ez kegyetlenség a másik féllel szemben. Aki boldog, az amúgy is el tudja engedni a múltat. Barátokat meg nem a volt szerelmek, szexpartnerek, stb. között kell keresgetni szerintem, van ezen kívül számtalan egyéb lehetőség is.
Én ha véletlenül szóba hozom egy exem, már akkor látom a férjemen, hogy mennyire rosszul esik, bár ez nem gyakran történik meg, évente 1-2-szer, és tényleg véletlenül. Pedig én sem haragban váltam el tőlük (na jó, az egyiktől igen), akár barátok is lehetnénk, de nekem az nem fér bele, hogy a férjem emiatt rosszul érezze magát. Neki én vagyok az első komoly kapcsolata, szóval fordítva sem áll fenn a helyzet... bár korrekt ember nagyon, ő sem hívogatná és találkozgatna az exeivel, főleg, ha tudná, hogy engem zavar a dolog.
Szerintem nem a sráccal van csaj, hanem veled. Nem igaz, hogy tudod, hogy szeret, mert ha tudnád, akkor nem foglalkoznál ilyen baromságokkal. Állati nagy kisebbrendűségi komplexusod lehet, ha nem hiszed el magadról, hogy képes vagy megtartani a pasidat. És ezen az sem segít, ha megszakítja a kapcsolatot, mint ahogy meg is tette, mégis ezen pörögsz.
Csodálom a pasi türelmét. Én nem várnám el a páromtól, hogy megszakítsa a kapcsolatot az ismerőseivel és a barátaival. Nem a tulajdonom. Tiszteletben tartom, hogy előttem is volt élete. Szerintem nagyon önző vagy.
Jó, ha tudod, hogy bármit teszel, ha menni akar, megy. Ha maradni akar, akkor meg marad. De én nem sokáig maradnék egy olyan ember mellett, aki azt várja tőlem, hogy ne találkozzam a barátaimmal (igen, exszel is lehet barátkozni, nálam is van példa rá, meg az ellenkezőjére is, attól függ, milyen volt a kapcsolat és az elválás - de soha nem jutna eszembe ismét összejönni vele, barátnak viszont nagyon értékes), és aki nem bízik bennem. Mellesleg a páromnak is van lánybarátja. Puszit is adnak egymás arcára. Mi történik? Semmi.
Egy házasság előtt álló lány
Egyetértek az előző hozzászólóval. Nagyon önző vagy, de még inkább kisebbségi komplexusod van. Nem bízol a barátodban, magadban, és még a kapcsolatotok szilárdságában se!
Neked kéne elsősorban a hozzáállásodon változtatni és BIZALMAT adni magatoknak és a párodnak. Feltételezem szeret és megbecsül, ha így van akkor meg miért bujkál benned a zöld kis szörny? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!