Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová kerülnek a bántalmazott nők?

Hová kerülnek a bántalmazott nők?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs családom, a párom pedig lelkileg és fizikailag is bántalmaz. Külföldön vagyok, itt nem keresek annyit se, hogy akár felesben kivegyek valakivel egy szobát.

Teljes állást keresek rég, de nem bírok kapni.

Ha itt maradok, be fogok dilizni, vagy rosszabb. Barátaim, ismerőseim sehol sincsenek.

Hová kerülnek a bántalmazott nők?

A rendőrséget nem hívhatom, nincsenek bizonyítékaim, és nem abba az albérletbe vagyok bejelentve, ahol a barátom lakik, más helyett lakok itt.

2015. máj. 23. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én a helyedben azonnal csomagolnék és elindulnék egyedül az ismeretlenbe, aludj hotelben, vagy valami olcsó panzióban. Ismerőseid Magyarországon sincsenek? Kérj segítséget segélyszervezetektől, keress fel szociális munkásokat, ők is biztos tudnak valamit, ez a dolguk.
2015. máj. 23. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:

3: Magyarországon a rendőrséghez, családsegítőhöz, háziorvoshoz, civil szervezetekhez fordulhatsz. Ha még nem vagy 24 éves, akkor állami gondozásban tudnak elszállásolni. Ha a bántalmazód elől el kell rejteni, akkor átmenetileg elrejtenek előle.

Miért gondolod, hogy nem tudsz elmenni?

2015. máj. 24. 05:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Bentlakásos bébiszitteri/házvezetőnői állás nem jöhet szóba? Akár más országban is, mint ahol épp vagy. Sokszor kifizetik a repjegyedet is.
2015. máj. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!