Hogy lehet elfogadni az elfogadhatatlant?
Gondolj arra, hogy édesanyád boldog volt, hogy Téged felnevelhetett, terelgethetett. Benned tovább fog élni. Mindig. Hidd el, akárhol van is most, veled van. Segít neked, és szeret. Ha majd neked is lesz gyermeked, Te is tovább fogsz élni benne, tehát tovább élnek a szüleid is.
Tudom, hogy közhely, de nagyon igaz, hogy az idő majd segít. Ne félj, nem fogod Őt elfelejteni, csak könnyebb lesz a fizikai hiányát elviselni. Hidd el, sikerülni fog. Csak ne add fel, légy boldog és próbálj meg továbblépni!
Van egy érdekes gondolat a Holló című filmben. Szerintem hihetetlenül igaz. Érdemes rajta elgondolkozni:
"Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szerettünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem múlik. A házak leégnek, az emberek meghalnak, de az igazi szeretet örökké tart."
Tehát ne félj a haláltól,inkább törekedj arra, hogy úgy élj, minél több legyen az olyan ember, aki ennyire képes Téged szeretni, pont úgy, ahogy Te az édesanyádat.
ma 20:35
Fhúú..,ciki nem ciki,mig olvastam a hozzászólásodat,nagyon megérintett és elmorzsoltam pár könnycseppet:'( Minden jót Neked is,és köszi!
20:35-ös vagyok.
Hát, én is könnyeztem amíg írtam :)
Nagyon remélem, hogy ha nem is sokat, de tudtam segíteni.
Én csak annyit mondanék, hogy valahol tényleg ez az élet rendje, de hiába mondják, hogy aki már felnőtt, az könnyebben elviseli, de ez nem így van. Ez ugyanúgy fáj 10, 20, 30, 40, 50 évesen is.
Nekem sem kellett még szerencsére ilyet látnom, mert a nagyszüleim a születésem előtt meghaltak (akkor a szüleim fiatalabbak voltak, mint most te :(). Kitartás, és apukád még sokáig veled lesz, gondolj arra, és ne a halálára!
"Ez ugyanúgy fáj 10, 20, 30, 40, 50 évesen is"
Igen,ezzel nagyon egyetértek!!!Hiába tudod,hogy egyszer elmennek,akkor is mikor szembesülsz ezzel,hát kegyetlen egy érzés,hogy ott látod,Anyud v. Apud élettelenül:(( Amúgy nem gondolok a halálára csak nagyon szeretem és féltem!Vlójában sztem sokunk fejében megfordult már,hogy de jó is lenne ha szüleink örökké velünk maradnának de ez úgyis kivitelezhetetlen,tudom... Viszont Te szerencsés vagy,hogy szüleid fiatalok voltak mikor Te világra jöttél mert akkor sokáig veled maradnak,vigyázz rájuk és szeresd őket nagyon!!
"ha nem is sokat, de tudtam segíteni."
Többet,mint gondolnád!!;)
Ennek őszintén örülök. :) A lényeg, hogy légy erős, ne kerülj padlóra. Ha úgy érzed, már nagyon rossz a kedved, beszélj valakivel! Ha mást nem, írj ide. :)
(utolsó válaszodra írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!