Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszautasítani...

Hogyan lehet visszautasítani a meghívást, anélkül, hogy megsérteném?

Figyelt kérdés
Gyanítom sehogy,de hátha valaki tud segíteni. 26 éves nő vagyok, anyám nővérének az egyik lányáról van szó (ő 40 éves). Pár hónapja bejelölt facebookon, visszajelöltem, majd azt írta, hogy ugorjak fel hozzá valamikor beszélgetni. Kétszer találkoztam vele életemben, egyszer ebből egész délutános beszélgetés lett, amit a hátam közepére nem kívánok mégegyszer. Nincs közöm hozzá, nem is akarom, hogy legyen. Megírtam, hogy oké, persze nem mentem. A minap megint írt, hogy ugyan már, mikor megyek. Egyenesen meg kellene neki mondanom, hogy nekem ez az egész terhemre van? Megharagítani se akarom. Nem lakunk messze, ha nagyon akarom, időm is lenne, de azt az időt inkább másra fordítanám, épp elég dolog van az ember életében, amin túl akar esni, nem akarok még magamra is venni önként ilyet.

2015. máj. 21. 00:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem jelen esetben tökmindegy, hogy nagynéni, nagybácsi, vagy unokaöccs, vagy unokanővér.
2015. máj. 22. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!