Hogyan lehet visszautasítani a meghívást, anélkül, hogy megsérteném?
Szerintem írj neki annyit, hogy rengeteg a dolgod és a munkád, de ha lesz időd akkor jelentkezel és egyeztettek egy időpontot, hogy mikor lenne alkalmas.
Aztán persze nem írsz neki. Valószínűleg még 1x bepróbálkozik, hogy na, biztos semmi időd nincs, még 1 kávéra sem? Akkor válaszolj, hogy ne haragudjon, de nagyon el vagy havazva, és fogalmad sincs mikor lenne egy kis időd. És ennyi.
Mondjuk megmondod, hogy bocs, de alig ismerek és nincs kedvem beszélgetni?!
Mi ebben a kellemetlen? Én is közöltem már rokonnal, hogy bocs, a 25 év alatt 2x láttalak, ne jópofizzunk már.
11-es, ha nekem ezt írná, válaszlevélben tuti elküldeném az anyjába, hogy nem kell a kamu, meg a kifogás, hanem mondja meg NYÍLTAN, hogy nem akar velem találkozni. Ugyanis nem vagyok hüye.
Annál sértőbb nincs, mikor ostobának nézik az embert, meg játszadoznak vele/idejével.
hát akkor valószínűleg amiatt. él nagypapád de már feni a fogát a vagyonára.
szép.
szerintem is rájön, hogy nem akarsz vele találkozni, csak leráztad. de hadd legyen már ez a legkisebb gondod.:) én se jópofiznék olyannal, akivel bár lehet van egy kis családi kötelék, de évtizedeken keresztül nem beszéltunk, megvan a saját életünk stb..
11-es hozzászoló vagyok.
Kedves 14-es, légy szíves értelmezd a kérdező kérdését.
Ő kérte, hogy segítsünk neki olyan elutasító/lekoppintó szövegeket írni, amivel NEM bántja meg a nagynénjét, és elkerülheti a vele való találkozást. Lehet, hogy te jobban örülnél, ha nyíltan, 1 mondatban elküldenének a francba, és hogy ne zaklass senkit, de valószínűsítem, hogy ezen a kérdező nagynénje vérig sértődne.
Valamint azt se felejtsd el, hogy a válaszolók többsége a kérdésre és annak leírása alapján próbál válaszolni, és egy szóval sem írtam azt hiszem, hogy én hasonló helyzetben ugyanezt írnám az adott személynek.
Nem értem, miért kell erre az oldalra 1-2 olyan idióta mint te, akik a hozzászolókat pesztrálják és nem a kérdésre koncentrálnak. ha sok benned a feszkó inkább menj tüntetni vagy mit tudom én. :D
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!