17 évesen mi kell a házasságkötéshez? ( 3 éves kapcsolat, nem terhesség miatt )
Figyelt kérdés
#17 éves #Házzsság
2015. máj. 19. 17:41
21/30 anonim válasza:
Gyámhatósági engedély
És legalis munka..17 évesen 0 tapasztalattal, 0 tanulmannyal mit dolgoztok?
Abból egyedül fenb tudnátok magatokat tartani (hivatalosan is)?
Engedélyhez:
Szellemi, érzelmi érettség
Fizikai érettség
Anyagi biztonság
Jó ok..
Stb
22/30 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék mit dolgozol 17 évesen, végzettség nélkül, és ilyen helyesírással...
23/30 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem hogy a helyesírásomat bíráljátok, de ahogy látom túl sok itt a nyelvtan tanár. Amúgy meg a telefonom javít ki mindent. ;)
2015. máj. 20. 07:45
24/30 anonim válasza:
Amíg a gyámhivatalon dolgoztam láttam pár esetet. A kiskorúak (0-18 év) szonte kivétel nélkül azért kötöttek vagy akartak kötni házasságot, mert otthonról menekültek. De ez az esetek többségében vederből cseverbe mert ennyi idősen egyszerűen nincs elég tapasztalata valakinek egy házassághoz. Nagyon sokat fejlődik változik az ember. Nem mondok újat azzal, hogy ezek a házasságok mind sikertelenek.
26/30 anonim válasza:
De még mindig nem árultad el, hogy mit dolgozol.
27/30 anonim válasza:
Emlékszem, a múltkor is tettél fel erről kérdést. Ott is kérdeztem, hogy akkor nem jársz (jártok) suliba? Vagy mi van? Mit dolgoztok, mennyi a jövedelmetek, hol laknátok, stb?
28/30 A kérdező kommentje:
Tőlem biztos hogy nem láttatok még ilyen kérdést mivel most írtam először. ;)
2015. máj. 20. 19:16
29/30 anonim válasza:
Senkinek nem tűnik fel hogy nem véleményt kért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!