Kit válasszak anyát, vagy apát?
A szüleim válni fognak..milyen szempontokat nézzek? Hol lenne jobb nekem? Apa jobban tudna támogatni anyagilag. Anya kevésbé. Hogy döntsek?? Nem tudom mit csináljak..:/
15/l
Úgy látom, az érzelmi szempontok befolyásolnak!
Szerintem apukádat, míg nem lesz egy pénzesebb pasi!
Ha nem tudsz választani kettőjük közül, hogy melyiket szereted jobban, írd fel 2 papírra a nevüket. Két-két oszlopot alakíts ki a papírokon. Pozitív és negatív hatásokkal. (Mi a pozitív és negatív vonzata annak, ha apukáddal, vagy anyukáddal maradsz). A papír megmutatja, hogy merre billen a mérleg.
Egyébként általában a lányok anyukásabbak. Anyukád jobban tudja intézni a dolgaidat, mint apukád. Odafigyelni, hogy legyen ruhád, az legyen időben kimosva, kivasalva-na ezekben besegíthetsz:D-legyen megfelelő étel....stb. Ha eddig mindezeket és a háztartás nagy részét inkább anyukád intézte, akkor valószínű, hogy legalább kezdetben apukádnak nehézségei akadnak. De ha te mindent megtanultál anyukádtól, akkor besegíthetsz apukádnak. Mondjuk ha apukádnál maradsz, erősen számíts rá, hogy amíg nem lesz nevelő anyukád, mind ezt te fogod csinálni...nagyrészt legalább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!