Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit válasszak anyát, vagy apát?

Kit válasszak anyát, vagy apát?

Figyelt kérdés

A szüleim válni fognak..milyen szempontokat nézzek? Hol lenne jobb nekem? Apa jobban tudna támogatni anyagilag. Anya kevésbé. Hogy döntsek?? Nem tudom mit csináljak..:/

15/l

2015. máj. 17. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Úgy látom, az érzelmi szempontok befolyásolnak!

Szerintem apukádat, míg nem lesz egy pénzesebb pasi!

2015. máj. 17. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
Amelyik megcsalta a masikat azzal ne maradj!
2015. máj. 17. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Figyelembe veszik majd a kérésedet, de végül úgyis az dönt majd, ki tud téged jobban ellátni, hacsak valamelyikük le nem mondd rólad teljesen. Ha ez a legnagyobb problémád, hogy ki tud jobban támogatni, ahhoz meg külön gratulálok!
2015. máj. 17. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Kérheted, hogy közös felügyelet legyen, és annál leszel, akinél éppen akkor akarsz. Egy ismerős családnál a kislány ingázik a szülők között, és nagyon bevált. Igaz, a szülők a nevelési kérdésekben egyetértenek.
2015. máj. 17. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom,miért pontozták le az utolsót,igaza van. Ha egyedül te döntenél,nem kellene per. A bíróság fog dönteni, figyelembe veszik a véleményedet,mint egy tényezőt a sok közül. Szerinted idegenek a monitoron keresztül pár mondat alapján jobban meg tudják ítélni a szüleidet,mint te magad? Hogy hol jobb,azt neked kell érezned.
2015. máj. 17. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem tudsz választani kettőjük közül, hogy melyiket szereted jobban, írd fel 2 papírra a nevüket. Két-két oszlopot alakíts ki a papírokon. Pozitív és negatív hatásokkal. (Mi a pozitív és negatív vonzata annak, ha apukáddal, vagy anyukáddal maradsz). A papír megmutatja, hogy merre billen a mérleg.

Egyébként általában a lányok anyukásabbak. Anyukád jobban tudja intézni a dolgaidat, mint apukád. Odafigyelni, hogy legyen ruhád, az legyen időben kimosva, kivasalva-na ezekben besegíthetsz:D-legyen megfelelő étel....stb. Ha eddig mindezeket és a háztartás nagy részét inkább anyukád intézte, akkor valószínű, hogy legalább kezdetben apukádnak nehézségei akadnak. De ha te mindent megtanultál anyukádtól, akkor besegíthetsz apukádnak. Mondjuk ha apukádnál maradsz, erősen számíts rá, hogy amíg nem lesz nevelő anyukád, mind ezt te fogod csinálni...nagyrészt legalább is.

2015. máj. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!