Tényleg én bántottam meg apát ezzel?
Miért lettél volna te?
Jó, én nem mondtam volna a szülinapos karácsonyos dolgot, úgyis elfeljti :D
Az üvöltözése közben azt is mondta (kiabálta), hogy így ismerem-e aki sosem ad semmi ajándékot, meg, hogy ő ilyet nem is mondott. :DD
Mindig elfelejti, hogy mit mond és ez már picit zavaró. Többször megegyezünk valamiben, aztán meg rácsodálkozik, hogy ő ilyet abszolút nem mondott. :D Én kérjek tőle bocsánatot?
valószínűleg tényleg elfelejtette volna, és kaptál volna ajándékokat.
de én személy szerint akkor is elfogadtam volna az uttat, ha ez azt jelentené, hogy 5 évig nem kapok semmilyen ajándékot.. :)
Minden trollkodástól mentesen:
"Mindig elfelejti, hogy mit mond és ez már picit zavaró. Többször megegyezünk valamiben, aztán meg rácsodálkozik, hogy ő ilyet abszolút nem mondott"
Ez baj! Ha nem volt világéletében ilyen, akkor én a dolgok után járnék nem áll-e valami betegség/probléma a háttérben!
Ha meg ilyen volt akkor elfelejti a többit is!
Köszönöm a válaszokat! :)
Jár pszichológushoz és mondtam neki, hogy kérdezze már meg tőle, hogy miért felejt el mindent amiben megegyezünk... És gondolom ezt is elfelejtette + tagadta, hogy bármit i elfelejtene... Ezért is van lelkiismeret furdalásom, hogy leálltam vele vitatkozni.
Csak vérnyomáscsökkentőt szed.
Ez a válasz, hoyg ajándékot elutasítani bunkóság szíven ütött, úgyhogy megtörtént a bocsánatkérés a részemről apa felé, bár nem hatotta meg és még mindig duzzog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!