Mi a teendo ebben az esetben, ha nem magyar allampolgar vagyok?
Magyarorszagra koltozok hamarosan.Fodrasz vagyok.Szakkepzettsegem van,de ervenyes vallalkozoi engedelyem nincs.Gondolom a szakkepzetsegemrol az oklevelet le kell magyarra forditani,de az engedelyert merre induljak el?
Koszonom a valaszokat elore:)
Szia!
Ahhoz, hogy magyarorszagon elfgadjak a papirodat, ahhz, ugy tudom, le kell hitelesittetned kint ahol elsz, egyszer a minizteriuman egyszer a kovetsegen. (kovtseg megmondja melyik miniszterium)
Ezek utan, ahhoz, hogy Magyarorszagon elfgadjak, Budapesten a Bajza utcaban kell lefordittatnod a papirt.
Es asszem meg majd arra kell egy felulhitelesites, de ebbennem vagyok tuti. De ez attol is fugg, hogy EU-s tagallambol jossz-e es annak a tagallamnak teljes joga van-e az EU-an vagy sem, hogy ugy mondjam.
Menj be a Magyar Nagykovetsegre vagy Konzuatusra vagy hivd fel oket ott nalatok.
Onekik tudni kell a pontos valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!