Érdemes kapcsolatba kezdeni egy olyan emberrel akinek már vannak gyerekei? (többi lent)
Tehát másfél éve(ami annyira nem sok) megismertem egy férfit, akinek az előző házasságából van két ikerlánya(14 évesek). Nagyon aranyosak, jól kijövök velük.
A napokban elkezdtünk beszélni, hogy talán komolyra is fordíthatnánk a kapcsolatunkat, esetleg házasság is szóba jöhet. Ami azt illeti, én benne lennék, de a környezetemben sokan ellenzik, mert állítólag nem túl sok jót hallotak az olyan kapcsolatokról, ahol a másik félnek vannak gyerekei.
Nem tudom, másnak ezzel mi a tapasztalata, vagy hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, de érdekelne a véleményetek. Nem szeretnék elhamarkodottan dönteni.
Én várnék még kicsit az összeköltözéssel. Esküvőt meg csak akkor vállalnám be, ha már betöltötték a gyerekek a 18-at, főiskolán/egyetemen kollégisták lesznek, biztosan nem nekem kell nevelni majd őket, ha az anyjukkal történik valami.
Le lehet pontozni de 14 éves tinikkel nem lenne könnyű együttélni, de ha kicsit később fordul komolyra a kapcsolat, amikor elég nagyok lesznek, h nevelni már ne kelljen, akkor egyszerűbb egy barátnős vagy nagynéni/unokahúg-szerű kapcsolat velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!