Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért minden nőben az exemet...

Miért minden nőben az exemet keresem?

Figyelt kérdés

Borzalmasan hiányzik és érzem,hogy még csak hasonlót se fogok találni soha többé,és még közös kisgyerekünk is van.

Meddig szenvedek még a hiányától,múlik ez a gyászhangulat idővel valamelyest?

2015. máj. 14. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamelyest. Ne őt keresd a többi nőben!
2015. máj. 14. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, volt amikor hosszasan bámultam egy nőt, mert messziről az hittem az exemet látom. Nekem "csak" fél évig tartott ez az állapot. Bár közös gyerek miatt ez nehéz,de ... Kitartást! ;)
2015. máj. 14. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

7 év együttélés után 41 évesen ez nagyon nehéz,mikor tudod a másik minden gondolatát,reakcióit,vágyait.

A kisfiú miatt pedig rendszeresen látnom kell őt mindig,abban a tudatban hogy neki már egy hónap után új kapcsolata van.

2015. máj. 14. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

mennyi ideje vagytok külön?

ez nem mindegy. miért szakítottatok? ki döntött így?

2015. máj. 14. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A legőrjöngőbb és legmakacsabb szerelem is elmúlik egyszer, csak ki kell várni.
2015. máj. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!