Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit gondolnátok abban...

Szülők! Mit gondolnátok abban az esetben, ha a 21 éves lányotok férfiakat hívna a lakásba, míg ti dolgoztok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Használt óvszerrel is találkoztam a kukában

2015. máj. 14. 12:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

"Ha prostiskodik akkor bizonyára keres is ebből"

ezek szerint ha nem tudsz róla/nem látod akkor "jóvanazúgy"? csinálja nyugodtan csak nem a te lakásodban?!

nem a tűrésről van szó hanem arról hogy elnézed-e/hagyod-e hogy a gyereked tönkretegye az életét?!

Tipikus felfogás! Kb. mint amikor "kisbabával/gyerekkel haza ne merj jönni" ne hozz szégyent ránk! Utána meg csodálkozunk hogy kidobja a kukába a gyerekét stb. HA látjuk, hogy hogy/hol csúszik félre a gyerek élete könyörgöm próbáljuk már meg kirángatni, nem pedig félrenézni!

2015. máj. 14. 14:19
 12/29 Janka néni ***** válasza:
60%

Ott lakik ő is, ha minden ok. ,még hozzá is járul a fenntartási költségekhez.

Ha a normális szexuális életét éli és próbálja ezt diszkréten csinálni, rendben. A kukában egyébként nem lehet "találkozni" használt óvszerrel. Azt vagy megláttad (és istenem, szólj, hogy csomagolják be egy papírzsepibe, ha zavar a látvány) vagy kutatsz a szemetesben. Gratulálok, ha az utóbbi.

Ha gyakran váltogatja a felhordott pasikat, el kéne vele beszélgetned, mert ez így nincs rendben, amíg nem egyedül él a saját lakásában. Nem ártana tudnod, hogy miért is él így, mifélék ezek a pasik és tényleg elindult a prosti-lét felé a lányod.

2015. máj. 14. 14:21
 13/29 anonim ***** válasza:
15%

Miért, mit csinálsz egy 21 éves nagykorúval? Leírták már, meg én is, egy hosszas beszélgetést mindenképpen beiktat a döntés előtt az ember, de mit gondolsz, mit fogsz tudni csinálni egy nagykorú emberrel ha nem hallgat rád?

Igen, akkor legalább ne az én lakásomba csinálja ha mindenáron ezzel akarja keresni a kenyerét, nem azért mert akkor nem létezik a dolog hanem mert mindennek van határa...

2015. máj. 14. 14:27
 14/29 anonim ***** válasza:
8%

"próbáljuk már meg kirángatni, nem pedig félrenézni!"

Honnan rángatod ki?

Ez nem drog, hogy lecsúszik, rászokik, nagy lesz a baj, egyszerűen ez egy döntés tőle, hogy így akar pénzt keresni. Nem szokik rá, nem kényszeríti senki...

2015. máj. 14. 14:29
 15/29 anonim ***** válasza:
61%

a könnyű pénzkereseti lehetőség hasonlít a droghoz vagy az alkoholhoz. a pénztől függ minél könnyebben és gyorsabban jöjjön, nem számít mit áldoz fel érte!

ugyanez ha rossz baráti társaságba keveredik. onnan is ki lehet rángatni!

2015. máj. 14. 14:37
 16/29 anonim ***** válasza:
13%
Adj konkrét tanácsot a kérdezőnek, azt én is tudom érni, hogy ki kell rángatni, ki kell rángatni, tessék, hogy csinálnád..., írd le részletesen...
2015. máj. 14. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

már bocs de te és mások sokan azt írták küldje el a p*csába a gyerekét. nem ismerem a családot, de egyszerűen üljön le vele beszélgetni vázolja a helyzetet és kérdezzen rá hogy most mi van. mondja azt hogy mellette áll, ha anyagi problémák miatt csinálja hagyja abba majd megoldják valahogy. Elég nagy a baj ha egy szülő nem tud leülni és beszélni a felnőtt gyerekével és nem tudja hogy segítsen neki! Ennyi! Ennél konkrétabbat úgy hogy nem is tudom mi valójában a helyzet, hogy élnek, milyen a viszonyuk stb. asszem nem lehet mondani.

De tudod mit írjál ki egy kérdést erről "hogyan rángassam ki a gyerekem a prostitúcióból?" címmel.

2015. máj. 14. 14:47
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván oka van, miért csinálja ezt.

Annak is oka van, ha mondjuk az állandó barátját titkolja ilyen módon, meg annak is oka van, ha mondjuk dorbézol, kérdés, miért, pénzért, belekeveredett valamibe (ezeket melyik szülő nem akarná tudni?), esetleg heccből, azt se csinálja bárki azért, ez nem általános, talán a túlzott szigorból akarna kitörni, és így lázad, több oka lehet...

A lényeg, hogy valami félrecsúszott, akármi is a helyzet, és le kell ülni nyugodtan megbeszélni a gyerekkel, tisztázni, mi van, ha baj van, segíteni.

2015. máj. 14. 14:48
 19/29 anonim ***** válasza:
22%
Én ezt írtam, nem kifejtve, egy hosszas és mély beszélgetés kell. Nyilvánvaló, hogy az ember megpróbálja feltárni az okokat, megkérdezni miért teszi, mióta, hogy jutott eszébe mi lehet más megoldás, de ha hajthatatlan, akkor azzal mit tenni nem lehet...
2015. máj. 14. 14:49
 20/29 anonim ***** válasza:
41%

"de ha hajthatatlan, akkor azzal mit tenni nem lehet..."

hát nem! ez így van! de ez így van egy drogossal vagy egy alkoholistával is! fejre is állhatsz ha ő önpusztító életet akar élni, azt fog.

Reméljük a kérdező esetében nem ez lesz a helyzet!

2015. máj. 14. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!