Ez normális egy kapcsolatban, vagy mást kellene keresnem?
#4&6 vagyok.
Valószínűleg tévedtem a hsz-om tekintetében. visszavonom.
Értem mi baj, végigolvastam.
A lakás kié? Albérlet?
Ez város vagy falu?
Bérelj ki egy lakást. Nem baj ha rámegy a spórolt pénzed, majd összejön megint. Bérelhetsz szobát is első körben, az olcsóbb. Amikor dolgozik hívj egy teherautót vagy szállító céget vagy havert aki elvisz és költözz el. Ne menj vissza ha könyörög akkor sem. Ha anyukádhoz tudsz menni és onnan be tudsz járni dolgozni az is jó. A lényeg, hogy ne legyél ott, ebben a pocsolyában fogsz ülni 15 év múlva is ha vele maradsz.
Végigolvastam, hagyd el!
Alkoholizál semmi ambíciója,jobb életre való vágya nincsen , teljesen megkeseredett, igénytelen. Dől belőled a panasz és az elkeseredettség, ha vele maradsz egy idő után Te is olyan megkeseredett, életunt leszel,mint amilyen ő, le fog téged is rántani magával. Később se elégedj meg ennyivel, nemhogy ilyen fiatalon.Még előtted az élet,hogy fejleszd magad,tanulj és találj egy normális férfit akivel egyszer majd családot alapíthatsz. Ő most valószínűleg beléd kapaszkodik és a Te energiádat szívja,aztán hálából még beléd is mar, azt hiszi bármint megtehet Veled.Örülj neki,hogy nincsenek közös gyerekeitek, én inkább akár hagynám azt a pár közös dolgot ,a lényeg,hogy megszabadulj tőle. És ahogy leveszem az írásodból, ti már szerintem nem is szeretitek egymást (ha valaha is szerettétek), ő csak kényelemből van Veled, mert elviseled, Te meg csak vergődsz ebben az álló vizben.
És nehogy bedőlj neki,hogy nem találsz nála jobbat.
En vegigolvastam, bar nem volt egyszeru, mert nem tudsz erthetoen fogalmazni.
Boldog vagy? Latsz eselyt arra hogy megjavulnak a dolgok?
Ha ezekre a kerdesekre oszinten valaszoltal, magad is tudni fogod mit kell tenned. Fiatal vagy meg, elotted az elet.
Még te sajnálod?!
Téged ki sajnál?
Kisanyám,nem lehetsz ennyire hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!