Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális egy kapcsolatban,...

Ez normális egy kapcsolatban, vagy mást kellene keresnem?

Figyelt kérdés
A párom nem ért semmihez,és nem is akar mondván ,hogy mindenkinek megvan a saját szakmája.31 éves férfi.Emellett körülbelül 1-2 éve súlyosan lázadozik mint egy 15 éves kamasz.

2015. máj. 12. 12:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

#4&6 vagyok.

Valószínűleg tévedtem a hsz-om tekintetében. visszavonom.

2015. máj. 12. 14:59
 22/32 anonim ***** válasza:

Értem mi baj, végigolvastam.

A lakás kié? Albérlet?

Ez város vagy falu?

Bérelj ki egy lakást. Nem baj ha rámegy a spórolt pénzed, majd összejön megint. Bérelhetsz szobát is első körben, az olcsóbb. Amikor dolgozik hívj egy teherautót vagy szállító céget vagy havert aki elvisz és költözz el. Ne menj vissza ha könyörög akkor sem. Ha anyukádhoz tudsz menni és onnan be tudsz járni dolgozni az is jó. A lényeg, hogy ne legyél ott, ebben a pocsolyában fogsz ülni 15 év múlva is ha vele maradsz.

2015. máj. 12. 15:08
 23/32 anonim ***** válasza:

Végigolvastam, hagyd el!

Alkoholizál semmi ambíciója,jobb életre való vágya nincsen , teljesen megkeseredett, igénytelen. Dől belőled a panasz és az elkeseredettség, ha vele maradsz egy idő után Te is olyan megkeseredett, életunt leszel,mint amilyen ő, le fog téged is rántani magával. Később se elégedj meg ennyivel, nemhogy ilyen fiatalon.Még előtted az élet,hogy fejleszd magad,tanulj és találj egy normális férfit akivel egyszer majd családot alapíthatsz. Ő most valószínűleg beléd kapaszkodik és a Te energiádat szívja,aztán hálából még beléd is mar, azt hiszi bármint megtehet Veled.Örülj neki,hogy nincsenek közös gyerekeitek, én inkább akár hagynám azt a pár közös dolgot ,a lényeg,hogy megszabadulj tőle. És ahogy leveszem az írásodból, ti már szerintem nem is szeretitek egymást (ha valaha is szerettétek), ő csak kényelemből van Veled, mert elviseled, Te meg csak vergődsz ebben az álló vizben.

És nehogy bedőlj neki,hogy nem találsz nála jobbat.

2015. máj. 12. 15:44
 24/32 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Vigyázz: lehet kezdeti stádiumban lévő skizofrénia is. Ne maradj mellette.
2015. máj. 12. 16:04
 25/32 anonim ***** válasza:

En vegigolvastam, bar nem volt egyszeru, mert nem tudsz erthetoen fogalmazni.

Boldog vagy? Latsz eselyt arra hogy megjavulnak a dolgok?

Ha ezekre a kerdesekre oszinten valaszoltal, magad is tudni fogod mit kell tenned. Fiatal vagy meg, elotted az elet.

2015. máj. 12. 16:06
 26/32 anonim ***** válasza:
A hozzaszolasok nagy resze abból allt h hagyd el. Igazuk van csak ezt olyan konnyunek gondoljak. Na mindegy. Szerintem se maradj vele csak azert h legyen valaki. Tudod ha van egy doboz szarod, akkor batran csereld el egy masik dobozra, mert legrosszabb esetben abban is csak szar van, de lehet h nem.. Nehez lesz, meg konyorogni fog, de nem te fogsz neki hianyozni neki hanem a megszokas, a kenyelem, a sajat jolete erdekli..
2015. máj. 12. 18:00
 27/32 anonim ***** válasza:

Még te sajnálod?!

Téged ki sajnál?

Kisanyám,nem lehetsz ennyire hülye!

2015. máj. 12. 18:20
 28/32 anonim ***** válasza:
én végigolvastam azt a hosszú írást. szerintem hagyd el. nem tudtok összeférni, nem egyeznek a céljaitok... ha két ember életcélja nem egyezik, akkor annak lőttek...
2015. máj. 12. 22:28
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem vagyok már boldog,ez igaz.Körülbelül fél éve minden nap úgy fekszem le,hogy azt sem mondom neki hogy szeretlek.Nehéz lesz,de tényleg tovább kell lépnem.Az albérlet drága ,de talán találok bérlehető szobát.Az azért is jó,mert nem talál meg könyörögni.Egyébként már mondta ,hogy álmodott ilyenről hogy elhagyom ,és sírt hogy nem talál többet ilyen aranyos lányt mint én.
2015. máj. 13. 13:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Minden ember jogában áll annyira önzőnek lenni h jobban szeresse magát és a saját jólétét mint mást/másét a saját kárára. Igazából gondoltad te h kb ilyen reakciókra számíthatsz, talán csak megerősítésre vártál, de ne legyél bizonytalan! Legyél kemény es határozott. Sok szerencsét kívánok neked igazából, mert tudom h nem lesz könnyű! 😘
2015. máj. 13. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!