Nagykitty kérdése:

Kutya vagy gyerek?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek? Kutyatartó párok és családosok véleményére nagyon kíváncsi vagyok.

Köszönőm a rendes válaszokat.

2015. máj. 11. 18:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%
Én nagyon szeretnék gyereket, de jelenleg még nem vállalhatjuk be, nem tudnánk megfelelően gondoskodni róla. A kutya nekem támogatás, őt addig is szeretgethetem, lefoglal egy kicsit. Ha eljön az ideje, jön a gyerek is, és boldog nagy család leszünk, kutyával és gyerekkel.
2015. máj. 11. 19:09
 12/30 anonim ***** válasza:
35%
Ha ez kérdės neked, sajnállak.
2015. máj. 11. 19:10
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
Kutya.
2015. máj. 11. 19:10
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Azoknal a "jambor" kutyaknal MINDIG voltak elojelek, csak sajnos sokan anelkul vesznek magukhoz kutyat, hogy egy kicsit utananeznenek, hogy eszik-e vagy isszak, igy termeszetesen nem tudjak ertelmezni a jelzeseit. Meg ha igen, akkor sem fognak olyat nyilatkozni, hogy "mar a gyerek szuletese elott is voltak viselkedesi problemak, amire sz.rtunk, ezek kesobb csak rosszabbak lettek, erre is sz.rtunk honapokig-evekig mert szargazdi vagyok, aztan egyedulhagytam a gyerekkel, mert szaranya is vagyok, igy megtortent a baj, amire mar honapok ota keszultunk."

Amugy szerintem is mindketto.

2015. máj. 11. 19:13
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Kutya ÉS gyerek :-)

Tökéletes párosítás.

2015. máj. 11. 19:16
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

Nincs vagy...kizárólag ÉS.

Kutya, törpenyúl, hüllők vannak itthon, egyik sem lesz kirakva, ha jön a baba. Tiszták, egészségesek, nincs okunk megszabadulni tőlük.

2015. máj. 11. 19:22
 17/30 anonim ***** válasza:
34%
4. vagyok. Nekünk is mopszunk van, a legtökéletesebb kutya gyerek mellé.
2015. máj. 11. 19:23
 18/30 anonim ***** válasza:
9%
Mentalitás függő.Aki nem képes felelősséget vállalni még magáért sem,inkább a kutya,sokkal elnzőbb és hűségesebb.Ha van felelősségérzet,meg némi stabil anyagi háttért,hogy legalább egy minimálisan tudja támogatni a gyereket az iskoláztatásban-iskolatáska,felszerelés,könyv,stb.-,akkor jöhet a gyerek is.Viszont ha a kettő együtt van a háztartásban,nagyon kell rájuk figyelni,mert tényleg történhet tragédia,ha nem.
2015. máj. 11. 19:23
 19/30 anonim ***** válasza:
48%

Van 2 kutyánk és most jön a gyerek. A 2 nem zárja ki egymást, ha valaki allergiás akkor kordában lehet tartani.

Nem döntenék a 2 közül.

2015. máj. 11. 19:36
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem. Az a kérdés, hogy melyik legyen? Mert akkor egyik sem, mindkettő többet érdemel annál, semhogy pótlék legyen.

Ha az a kérdés, hogy a kettő együtt megy-e, akkor meg persze kutya, gyerek és szülő függő. Van, aki képes a felelős kutyatartásra gyerek mellett, és van, akit büntetnék érte. Az biztos, hogy a kutya megérdemli a törődést, és nem lehet csak babakocsi mellett tolni évekig. Ha valaki hajlandó ugyanúgy időt szakítani mellette rá gyerek mellett is, akkor igen.

2015. máj. 11. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!