Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szomorú vagyok, hogyan lehetne...

Szomorú vagyok, hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves, gimnazista lány vagyok, és van egy lányikertesóm, akivel egy osztályba járunk (már általános iskolában is egy osztályba jártunk, sőt oviba is egy csoportba), sokak szerint elválaszthatatlanok vagyunk, a szüleink ezért akarták, hogy gimibe is egy osztályba kerüljünk (nem egy osztályba kerültünk volna eredetileg). A tesómmal szerencsére jól kijövünk, bár se külsőleg-se belsőleg nem hasonlítunk szinte egymásra. Ő kicsit jobban tanul, de mondjuk a szorgalmunk ugyanolyan szinten van.

Rosszul érzem magam az miatt, hogy őt mindig dicsérik, és vele nagyon sokan beszélgetnek (én inkább visszahúzódóbb vagyok) és úgy érzem, mintha a közös barátaink körében és a tanárok számára levegő lennék...Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy én vagyok a fiatalabb...3 perccel .

Nem tudom mit tehetnék, hogy nem érezzem magam ennyire "hátrányosan"! Szeretném, ha írnátok tanácsokat.

Köszönöm, aki végig olvasta.

L/16

2010. febr. 23. 23:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mi történt azóta? :)
2011. nov. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!