Hogy mondjam meg a szomszédnak, hogy nagyon zavaró, ahogy közlekedik?
Tegnap 22.30-nak
Szerintem az,hogy beáztat nem rajta múlik.Nem ő töri el a csövet, vagy csinál direkt szivárgást.
Azert a kopogo cipo es hangosan szexelo par nem ugyanaz... ha nekem valaki emlietene,h kopog a cipom, egyszeruen becsuknam elotte az ajtot, meg csak le se allnek emiatt vitazni, mert ez baromsag. A felso szomszedunk es a lanya is kopogos cipoben jar, de engem nem zavar, mert hozzaszoktam.
A sajat es babad erdekeben jobb,ha szoktatod alvas kozben a zajokhoz. A noverem (igaz csukott ajto mellett), de allandoan porszivozott mig az unokahugom aludt, ezt tanacsolta neki a vedono. Ugy tud aludni barmilyen zaj mellett,mint a bunda, meg ugy is,ha eg a villany.
Sokszor mi magunk sem vesszük észre,hogy zajosak lennénk..
Egyszer hozzánk is feljött a szomszéd,hogy miért tologatjuk a bútorokat egész nap..(hozzáteszem,hogy este 6-ig mindketten dolgozunk).Persze,hogy kiakadtam,hisz amit ő bútor tologatásnak vélt az csak annyi,hogy a konyhában a széket kihúzzuk.Nem vitáztam,de nem is érdekelt.Majd karácsonykor majdnem ránk verte az ajtónkat,hogy mi a büdös francnak kalapáljuk a húst amikor ünnep van.Ezen már kibuktam nagyon,hisz csak rántott húst csináltam,és pár húst kellett kiklopfolnom..Már ezt sem lehet?
Így én is vettem a bátorságot,hogy lemenjek,ne bömböltesse a TV-t hajnali 3-kor,mert mások már aludnának.Kiröhögött..
Ezek után mi úgy vagyunk vele,hogy mindenki úgy él a saját otthonában ahogy akar,és ha valakinek nem tetszik el lehet költözni...Szándékosan továbbra sem csinálunk semmi zajt,de nem fogok suttogni a lakásomban ,mert a szomszédot ne adj isten zavarja...
Ne haragudj, de a gyereked érkezett ebbe a kész világba bele, ami zajos, fényes, tele rohanással és csörömpöléssel, és ilyen is lesz, sőt csak ilyenebb, szóval nem kellene úgy tenni vele, mintha kriptában nevelnéd fel. Egészséges mértékű kíméletlenség megedzi a gyereket, és eddze is meg, mert ennek a világnak a része lesz, és nem körülötte fog forogni. Márpedig az újdonsült anyukák sokszor esnek ebbe a hibába.
Az egy dolog, hogy a te lakásodat a gyerek körül fogod forgatni, de ne haragudj, azért az túlzás, hogy a szomszéd cipőkopogását is megtiltanád. Még ha három vihogó gyerek vágtázna fel és alá mindennap, akkor érteném, hogy így kiakadsz, de ez túlzás.
Köszi, hogy válaszoltatok.
Nyilván nem kriptában nevelem, főzök mellette, porszívózok,TV-zünk stb. Városban lakunk, ennek ellenére éjjel kettőkor és korán reggel csendes a ház, és zavaró a dolog. Valószínű én is túlzásnak gondolnám a problémát, ha csak olvasnám, és nem élőben hallanám... Mindegy, megvárom, megszokja-e a kicsi, ha nem, akkor az éjjeli vonulásért szólni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!