Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ajándékoztok családon...

Mennyire ajándékoztok családon belül?

Figyelt kérdés
Pl sógornőnek? Anyósnak?Testvérnek?Testvér gyerekének?
2010. febr. 23. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
korábbi: én most vettem bevásálóközpontos olcsó virágot (300-ért), nagyon szép jácint és egyébként meg nálunk elvárják a nőrokonok és van virág, meg nem is kerül annnyiba
2010. febr. 23. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi szüleimnek, anyósnak, nagymamának, férjem testvérének és az ő családjának (2 gyerek) szoktunk ajándékkal kedveskedni. Meg persze férjem és a lányom. Én egy időben nem éreztem jogosnak az egészet. Anyósom rengetegszer kapott értékes dolgokat (mosógépet, tv-t, dvd-t, fényképezőgépet, étkezőgarnitúrát) többnyire már akkor, amikor én is velük voltam. Mindezt azért, mert sógorom jól keres és így össze lett dobva. Mi nem keresünk olyan jól, ezért amikor az én szüleimet köszöntöttük, akkor jelképesen általában kaptak egy csokor virágot vagy bonbont illetve egy üveg bort. Én ezt baromira nem tartottam ferrnek. Ráadásul anyósom meg tudná mindezeket venni a saját pénzéből is, mert van neki, de férjem állítása szerint mindig is sajnálta ilyenekre költeni. Ezért tök jó, hogy majd más megveszi, ő meg rötyög, hogy hihi-haha de jó..... Úgyhogy leálltunk a nagy ajándékozásokkal, most már csak a 3 gyerek kap rendes ajándékot, mindenki más jelképesen egy-egy csokor virágot, apró figyelmességet vagy egy üveg bort vagy kávét. Manapság elég kevesen tudják megengedni maguknak, hogy nagy ajándékozás legyen.
2010. febr. 23. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a szüleinknek és a testvéreinknek szoktunk csak ajándékot venni a férjemmel na és persze a gyerkőcünknek, mindenki mást maximum felköszöntünk. Nyilván egymást is megajándékozzunk ha valami alkalom van és mi is vissza szoktuk kapni a szülőktől/testvérektől.
2010. febr. 23. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó nektek h ilyen sok pénzetek van. Mi egycsaládon belül rendezünk névnapot, és akkor mindenkinek, sajnos nyáron nem nagyon van. Karácsonykor max 3000ft per fő, névnapokon változó, zokni, gatya, tusfürdő, csoki.De mikor nagyon meg voltam szorulva akkor a kapott csecsebecséket amit kaptam, vittem más valakinek, meg a doboz csokit is! Rengeteg pénz időt idegességet, meg lehet spórolni, csak emlékezni kell hova tettem.
2010. febr. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!