Ki a rendetlenebb nálatok a családban? Párotok női, férfi tagja, esetleg a gyerek (ek)?
3-as vagyok. Jelentem, a mosogatás 1. fázisa letudva, most kész a vacsi és a holnapi kaja (sült csirke, sült krumpli + nekem sali), de ugye ott a kajával járó mosatlan (pár villa jelenleg) :D Úgyhogy örökös szélmalomharc :) Ahogy írta valaki, nekem sincs kedvem minden nap vele foglalkozni. A tányérok, evőeszközök nem gáz, de az edények...rémálom...
Én általában mindent megcsinálok: kimosok, elmosogatok, kiteregetek, de elpakolni.... Jézusom, soha ne kelljen...
Egyébként nálunk is bevált, hogy lomtalanításkor minden xart kidobok... Most egy puff repült, az szőnyegünk, most az sincs, csak parketta, amit hetente többször felsöprünk. A szőnyeg a kutya miatt repült, lehetetlen volt szőrmentesen tartani, és tökéletesen csak egyszer tudtam házilag kitakarítani, kb. 5-6 óra alatt, ami miatt úgy bedurrant a karom, hogy másnap sírtam, mikor a férjem masszírozta és 3! napig tartott kb. Kidobtam. Albérletben lakunk egyébként, sok mindent nem tudunk változtatni, de tény, hogy amióta kifestettünk és parkettát vettünk, sokkal szívesebben rendet rakok, mert látszik a tisztaság az új parkettán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!