Párom régebben törölte magát az iwiw rendszeréböl egy volt nő miatt. Összekaptunk akkor rajta, mert írogatott neki a nő. Folytatás alól. ?
A minap újra regisztrált és minden jó volt, eddig. Ma ugyanis azt vettem észre, hogy írt egy hozzászólást a nő egyik képéhez, hogy milyen jó is volt az a nap stb. Aztán számonkértem, és mondta, hogy szándékosan keresett rá a nő kislányára, majd azon keresztül őrá. És a kép egy közös kiruccanáson készült. Kiakatam! Ti hogyan reagálnátok le?
Hozzáteszem 8 hetes babás vagyok,és terveztük.
Már én sem tudom.
De ez nem bizalom kérdése.Mert attól h én bízom ő még vígan félrekacsinthat.
Már bocs, de... ezt a hülyeséget! Nem mindegy, ki írogat neki, ne adj Isten kivel levelezget, ha nektek lesz közös gyereketek?
Figyelj... ha el akar hagyni, úgyis el fog, nem az iwiw-en múlik. De gondolom, te se akarnál - még terhesen sem - olyan pasival élni, aki nem szeret és csak nyűg vagy neki.
A féltékenykedéssel viszont azt is tönkreteheted, ami egyébként jó. Senki nem szeret olyan ember mellett élni, aki számonkér, tilt, ketrecbe zár. A múltjától és az emlékeitől, az ismerőseitől nem foszthatod meg. Miért baj, ha emlékeznek?
A féltékenykedés önbizalomhiányból ered. A tiedből. Szerintem gondolkozz azon, miért gondolod, hogy nem vagy elég jó a férjednek (ha elég jónak gondolnád magad, nem félnél, h elveszted - hacsak nem egy Casanova, de akkor miért szülsz neki babát?).
Ahogy olvasom tényleg úgy fest, hogy a barátod ácsingózik a nő után, mert különben nem írogatta volna a megjegyzést a nő képe alá.
Mikor szakítottak, miért szakítottak, és meddig voltak együtt? Nekem is voltak hosszabb kapcsolataim. Van akivel nagyon jóban vagyok, szinte napi kapcsolatban. Neki van már élettársa, aki szerencsére nem féltékeny, mert csak barátok vagyunk, ezért is maradt abba a kapcsolat. De róla el nem tudom képzelni, hogy ilyen megjegyzést tegyen az egyik kirándulásos képemhez, ugyanis már nem érdeklem mint nő, csak mint a húga mondjuk.
Megértem hogy nagyon ideges vagy. Sajnos a férfiak életében is előfordul, hogy nem zárnak le előző kapcsolatot, még mindig visszavágynak, függetlenül attól hogy már mással vannak együtt. Tényleg, próbáld meg kibőgni magad egyedül, és mikor már lenyugodtál, beszéld meg vele, mi a helyzet. Hogy te úgy érzed, hogy nincs érted oda igazán, és hogy lehet hogy meggondolta magát a közös családotokkal kapcsolatban. Ez nem baj, de tisztázni kéne. És én lehet hogy elköltöznék anyukámhoz a helyedben egy időre, hogy nyugalmad legyen, és bizonyíthasson. Nem ártana újra randizgatni vele, ha kíváncsi rád, hívjon el vacsizni, kirándulni, kényeztessen. ha ezt nem akarja, akkor nyilván vége van, de jobb ha most megtudod, mintha később jutnál idáig esetleg még egy gyermek után.
Ha eltávolodsz tőle, lehet hogy észbe kap, és elkezd udvarolni, és akkor te is megbocsátod neki a dolgokat és lehet hogy megérted hogy tényleg csak barátként gondol a régi barátnőre.
Szóval csak nyugalom!
31/N
Tegnap 22:15 vagyok,nagyon szépen köszönöm a lepontozást,de tudjátok,ez még nem változtat azon a tényen,hogy az iwiw azok életébe ,,gázol bele",akik vagy kiprovokálják,vagy megengedik,hogy így történjen.Ez tény sajnos.
Én kifejezetten túlzónak érzem ezt az egész dolgot.Szerintem túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!